Pretraži

IZAKOVA lansira novu denim kolekciju “Memoriae”

Inspirirana veličanstvenom ljepotom švicarskih Alpa i nostalgičnim sjećanjima djetinjstva, hrvatska modna dizajnerica Izabel Kovačić predstavlja novu denim kolekciju brenda IZAKOVA pod nazivom “Memoriae”.

Kolekcija “Memoriae” oživljava duh trapera u modernom ruhu, nudeći sofisticirane i udobne komade koji odaju počast trajnosti i ljepoti sjećanja. Svaki komad odjeće, od hlača i suknja do haljina, sakoa i jakni, izrađen je od kvalitetnog denima koji s vremenom postaje sve ljepši i bogatiji.

Inspiracija iz St. Moritza

Kolekcija je inspirirana čarobnom atmosferom St. Moritza, luksuznog skijališta u srcu Alpa gdje je Izabel Kovačić provela djetinjstvo. Njezina nostalgična sjećanja na to mjesto utkana su u svaki detalj kolekcije, od krojeva i boja do tekstura i dodataka.

Denim kao simbol vječnosti

Denim je više od tkanine – to je simbol vječnosti, izdržljivosti i autentičnosti. U kolekciji “Memoriae”, denim postaje platno na kojem se isprepliću priče o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Više od mode

“Memoriae” kolekcija nije samo modni izričaj, već poziv na putovanje kroz sjećanja i emocije. Kroz svaki komad odjeće, osjeća se dodir vječnosti i ljepote koja se krije u sjećanjima, dok istovremeno doživjeti eleganciju i udobnost materijala trapera.

IZAKOVA: Predanost održivosti

Izabel Kovačić i njena sestra Ivana već skoro deset godina vode brend lunilou, koji je postao simbol održivosti i etičke mode. Njihova predanost ovim principima vidljiva je i u kolekciji “Memoriae”, koja je izrađena od održivih materijala i s fokusom na dugotrajnost.

Kolekcija “Memoriae” dostupna je u online na https://izakova.com/.