Pretraži

Robert Sever predstavlja novu kolekciju Severocco za proljeće 2024

Hrvatski dizajner Robert Sever oduševljava svoje obožavatelje otkrivanjem najnovije kolekcije za proljeće 2024 nazvane Severocco. Ova kolekcija ne predstavlja samo komade odjeće, već predstavlja istinsko kreativno putovanje kroz estetiku, povezujući različite svjetove u jedinstvenu harmoniju. S impresivnih 65 kombinacija, Severocco nas vodi na putovanje kroz prostor i vrijeme, najavljujući veliku samostalnu reviju koja će se održati 26. ožujka.

Ova kolekcija se ističe prenamjenom trapera, koji je pretvoren u najskupocjeniji couture materijal. Jakne od trapera izrađene su s izuzetnom pažnjom, obogaćene raznovrsnim detaljima i tehnikama šivanja, te dekorirane na način koji odiše poviješću i patinom, kao da su već dugo bile skrivene pod pijeskom. Inspirirane su beduinskim stilom, pružajući osjećaj etničke povezanosti, ali s neodređenom etničkom pozadinom koja ih čini univerzalno privlačnima.

Forme odjeće u kolekciji Severocco su izuzetno prilagodljive svakodnevnom nošenju, naglašavajući osobnost, snagu i ljepotu žena. Od kratkih do dugačkih boho haljina, pažnja je usmjerena na udobnost i praktičnost. Poseban naglasak stavljen je na hlače, obogaćene brojnim džepovima koji dodaju funkcionalnost bez gubitka stila.

Robert Sever naglašava: “Uvijek kada stvaram, želim izromantizirati cijelu vizualnu priču, prikazujući svijet boljim i pozitivnijim mjestom. Moje stvaranje slavi našu različitost i pruža prostor za individualnost i kreativnost.”

Kolekcija Severocco predstavlja spoj inovativnih dizajnerskih ideja, kvalitetnih materijala i ljubavi prema detaljima, čime Robert Sever još jednom potvrđuje svoj status kao jednog od vodećih svjetskih dizajnera. Ova kolekcija obećava osvježenje u svijetu mode, te nas vodi na nezaboravno putovanje kroz prostor i vrijeme.