Pretraži

Zara lansira kapsula kolekciju inspiriranu filmom Barbie

Film Barbie je iza ugla, a Zara se pridružuje zabavi s novom kapsula kolekcijom inspiriranom filmom. Kolekcija sadrži širok raspon odjeće, dodataka i kućnih potrepština, sve s prepoznatljivom Barbie estetikom.

Od haljine od karirana platna koju Barbie nosi u najavi do kaubojskih čizama koje nosi Ken, kolekcija ima nešto za svakoga. A sa svojim živopisnim nijansama ružičaste, plave i zelene, sigurno će vam izmamiti osmijeh na lice.

Ali kolekcija nije samo za djecu. Odrasli se također mogu pridružiti Barbie zabavi s komadima poput varsity jakne i kožne torbe. A ako se stvarno osjećate divlje, možete čak kupiti i par bokserica inspiriranih Kenom.

Bez obzira jeste li strastveni obožavatelj Barbie ili samo tražite malo zabave, Zara x Barbie kapsula kolekcija sigurno će imati nešto za vas. Dakle, na što čekate? Započnite kupnju danas i pustite da se vaše unutarnje dijete razigra.

Ali čekajte, tu je još!

Osim odjeće i dodataka, Zara x Barbie kapsula kolekcija uključuje i liniju kućnih potrepština i kozmetičkih proizvoda. Dakle, bilo da želite ukrasiti svoj dom u stilu Barbie ili tražite novi ruž koji odgovara vašem outfitu, sigurno ćete pronaći nešto što volite.

A ako imate sreće da živite u Parizu ili New Yorku, čak možete posjetiti jednu od dvije pop-up trgovine koje je Zara otvorila kako bi proslavila lansiranje kolekcije. Ove trgovine pune su ekskluzivnog proizvoda, stoga, ako ste pravi obožavatelj Barbie, nećete ih htjeti propustiti.

Stoga, na što čekate? Neka se vaše unutarnje Barbie pojavi i igra!