Pretraži

Acne Studios kolekcija muške odjeće za jesen/zimu 2024.

Acne Studios predstavlja buntovnu, seksi i cool viziju denim kulture za kolekciju za muškarce jesen/zima 2024. Kolekcija je inspirirana modernim kibernetskim bajkerom, subverzirajući arhetipe muške motorističke odjeće slatkim šarmom. Acne Studios surađuje s svestranom umjetnicom Yves Tumor kako bi oživio kolekciju.

Inspiracija

Inspiracija za kolekciju za muškarce jesen/zima 2024 dolazi iz buntovne i provokativne suštine denim kulture. Denim se smatra simbolom pobune, a Acne Studios su željeli sačuvati taj osjećaj u svojoj kolekciji. Kolekcija također crpi inspiraciju iz rave i klupske kulture, s neonskim bojama i psihodeličkim printevima.

“Denim, inherentno, ima buntovnost. Provokativan je, žilav”, kaže Jonny Johansson, kreativni direktor Acne Studiosa.

Paleta boja

Paleta boja za kolekciju za muškarce jesen/zima 2024 je crna s dozom neona. Ružičasta, zelena, ljubičasta i narančasta su glavne neonske boje koje se koriste u kolekciji. Paleta je također omekšana pastelnim bojama, poput ružičaste i plave.

Stil

Kolekcija za muškarce jesen/zima 2024 stilizirana je kontrastnim proporcijama. Niskie traperice se kombiniraju s visokim jaknama, a pripijeni topovi suprotstavljeni su oversized puloverima. Kolekcija je također slojevita i nosi se s individualnošću i razigranim eksperimentiranjem.

Tkanine

Kolekcija za muškarce jesen/zima 2024 sadrži mješavinu tvrdih i mekanih tkanina. Tkanine za motoriste, poput kože i trapera, su preoblikovane i uzdignute. Meki umjetni krzna i nježna svila također se koriste u kolekciji.

Printovi

Kolekcija za muškarce jesen/zima 2024 sadrži mješavinu tradicionalnih i neočekivanih printova. Cyber ​​psihodeličarski dizajni susreću se s kodekima motocikla i panka s remenima, tartanom, anđelima, kamuflažom. Trompe l’oeil printovi ogrlica Acne Studiosa na t-shirtovima subvertiraju ideju nakita. Trompe l’oeil luk print na trapericama. Fotografije nježnih cvjetova dugogodišnjeg suradnika Carlijn Jacobs pojavljuju se kao printovi na fluidnim majicama.

Grafika

Tradicionalna motociklistička grafika je subvertirana slatkim šarmom: sprej anđeoska krila susreću se s printevima AI-generiranih mačaka. Logo Acne Studiosa je transformiran u haotičan zapis i cyber futuristički logo, drugdje inicijali “AS” poprimaju oblik srca. Ključni elementi ističu odjeću. Mini lukovi su diskretno izvezeni na klasičnu košulju za razigran dodir. Naš ikonični gumb od trapera kao print nalazi se na kapama i džersej komadima. Potpisni AS luk etiketa pojavljuje se na nekoliko odjevnih predmeta.

Dodaci

Meki umjetni krzneni šeširi s mačjim ušima, rukavice i šalovi inspirirani kulturom Kawaii street-stylea. Mokra dlaka od mohera nalazi se u novom kvadratnom obliku beanie i u rukavicama i šalovima, dodajući fuzzy element.

Obuća

Volumetrična obuća. Koljena visoke shearling maxi čizme u smeđoj boji i u trompe l’oeil printu na antilopu. Maxi mule inspirirane motociklističkim čizmama. Crne cipele s podignutim vrhom.

Torbe

Ekstremizmi se susreću: mikro veličina vs maxi veličina. Trompe l’oeil torbe su prekrivene ključevima i privjescima, dok je Platt torba ažurirana s čavlima, privjescima