Pretraži

Adidas i Yohji Yamamoto spoj inovacije i avangarde u simfoniji crne

Adidas i Yohji Yamamoto vraćaju se s drugom po redu kolekcijom Y-3 Atelier koja je veoma očekivana. Ova ekskluzivna linija odjeća i obuće predstavlja potvrdu bitnog identiteta branda, snažnog spoja Yamamotove majstorske izrade i Adidासove neumorne težnje za inovacijama.

Y-3 Atelier predstavlja najkristaličniji izraz Y-3 filozofije. Radi se o uzdignutom kolekciji fokusiranoj na zanatsku izradu, koja slavi predanost i vještinu ugrađene u svaki komad. Ove sezone, kolekcija nudi niz elegantno krojenih odjevnih artikala koji besprekorno spajaju bogatu adidasovu baštinu performansi s Yamamotovom prepoznatljivom avangardnom estetikom.

Zamislite ikonične dizajne s modnih pista Yohji Yamamoto i Yohji Yamamoto POUR HOMME – sada ponovo interpretirane u potpuno zaljepljenim vodoodpornim konstrukcijama od trostruke trake GORE-TEX®. Kolekcija ostaje vjerna originalnim siluetama uz nuđenje neнадmašene funkcionalnosti. Možete li zamisliti monokromatski crne prsluke, kapute, parke, bunde, jakne i blazerе, sve s produljenim šavovima, džepovima s preklopcima i reflektirajućim logotipima? Ovo je Yamamoto kakvog poznajemo i volimo, reinterpretiran za novo doba.

Fotograf Thue Nørgaard majstorski je uhvatio urođenu dinamičnost svakog komada u pratećoj seriji fotografija. Kolekcija Y-3 Atelier lansirana je 15. marta i dostupna je u odabranim trgovinama Yohji Yamamoto & Yohji Yamamoto POUR HOMME, online i fizičkoj trgovini WILDSIDE Yohji Yamamoto, kao i u odabranim globalnim maloprodajama i Y-3 trgovinama. Ne propustite priliku da posјеdujete dio modne povijesti gdje inovacija susreće avangardu u simfoniji crne.