Pretraži

Alexander McQueen predstavlja novu torbu Seal

Alexander McQueen, britanska modna kuća poznata po svojim inovativnim i provokativnim dizajnima, predstavila je novu torbu koja je inspirirana pečatom. Torba Seal izrađena je od kože i ima oblik pečata koji se zatvori kopčom.

Torba Seal ima dva različita oblika: zatvoreni i otvoreni. U zatvorenom obliku, torba ima oblik pečata. U otvorenom obliku, torba se može koristiti kao tote torba.

Torba Seal je dio jesen/zimske kolekcije Alexander McQueen za 2023. godinu. Kreativni direktor kuće, Sarah Burton, kaže da je torba inspirirana prirodom i da je dizajnirana da bude “elegantna i funkcionalna”.

“Mislim da je torba Seal vrlo elegantna i ženstvena”, kaže Sarah Burton. “Oblik pečata je vrlo sofisticiran i privlačan, a torba je dovoljno velika da u nju stane sve što vam je potrebno”.

Torba Seal dostupna je u različitim bojama i materijalima, uključujući crnu, bijelu, smeđu i crvenu kožu, kao i u krokodilijoj i šljunkovitoj varijanti. Torba je dostupna i u različitim veličinama, od male do velike.

Torba Seal je savršen dodatak za svaku elegantnu ženu. Torba je praktična i funkcionalna, ali i dovoljno elegantna za posebne prilike. Torba Seal je sigurno jedna od najželjenijih torbi ove sezone.