Pretraži

Fendi predstavlja novu torbu Origami

Fendi, jedna od najpoznatijih modnih kuća na svijetu, predstavila je novu torbu koja je inspirirana origami tehnikom savijanja papira. Torba Origami izrađena je od preko 38 različitih dijelova i može se transformirati iz kockaste forme u tote torbu.

Torba Origami ima dva različita oblika: kockasti bucket oblik i trapezoidalni tote oblik. Torba je izrađena od kože i ima osam magneta koji se spajaju u sredini i formiraju geometrijski cvat. Torba ima i dva mala kožna traka na bokovima koji služe kao otvori za torbu kada se povuku.

Torba Origami je dio jesen/zimske kolekcije Fendi za 2023. godinu. Umjetnička direktorica za dodatke i mušku odjeću, Silvia Venturini Fendi, kaže da je torba hommage praktičnosti i da kombinacija dvaju različitih oblika oblikuje šarm sezone.

“Mislim da je ono što je stvarno lijepo pokret torbe, da može biti dvije stvari u jednoj”, kaže Silvia Venturini Fendi. “Ova dvojnost je vrlo Fendi – kao i ideja o nečem što izgleda jednostavno, ali je u stvarnosti vrlo kompleksno”.

Torba Origami dostupna je u različitim bojama i materijalima, uključujući crnu, bijelu, smeđu i crvenu kožu, kao i u krokodilijoj i šljunkovitoj varijanti. Torba je dostupna i u različitim veličinama, od male do velike.

Torba Origami je savršen dodatak za svaku elegantnu ženu. Torba je praktična i funkcionalna, ali i dovoljno elegantna za posebne prilike. Torba Origami je sigurno jedna od najželjenijih torbi ove sezone.