Pretraži

Barbara Repe predstavlja kolekciju ručno rađenih torbica koje odišu elegancijom i praktičnošću

Repe kolekcija torbica ne samo da pruža jedinstvenost i originalnost, već i naglašava praktičnost.

Dimenzije su pažljivo osmišljene kako bi pružile dovoljno prostora za osnovne potrepštine poput mobitela, novčanika i sitnica koje su neophodne u ženskim torbama.

Bez obzira na svoju funkcionalnost, torbice ne gube na eleganciji i sofisticiranosti.

Dizajn torbica Barbara Repe odlikuje se jednostavnim linijama koje omogućavaju lako kombiniranje s različitim modnim stilovima. Bezvremenski dizajn prilagođava se različitim prilikama, od opuštenih dnevnih outfita do glamuroznih večernjih kombinacija. Repe torbice ističu se svojim pomalo skulpturalnim oblicima, što im daje jedinstvenu estetiku koja privlači pažnju.

Kada je riječ o izradi torbica, svaki komad zahtijeva značajan trud i posvećenost. Ručni rad je ključan za stvaranje ovih unikatnih torbica, a izrada jednog modela može potrajati od tri do sedam dana, ovisno o složenosti dizajna. Ova pažljiva izrada osigurava visoku kvalitetu i dugotrajnost svake torbice.

Barbara Repe je svojom kolekcijom torbica uspjela prenijeti svoju strast prema modi i torbicama na jedinstven način. Njezine torbice su ne samo modni dodatak, već prava umjetnička djela koja pružaju ženama osjećaj posebnosti i samopouzdanja. Bezvremenski dizajn, praktičnost i unikatnost čine Repe torbice savršenim izborom za svaku ženu koja želi istaknuti svoj stil i individualnost.

Kampanju potpisuje fotografkinja Senja Vild, koja je zabilježila svaki detalj te kreirala fantastične vizuale u Repe duhu. 

Više o brendu Repe možete saznati na web stranici i na Instagram profilu