Pretraži

BLONDME kolekcija – slavljenje autentičnosti kroz odvažnu kampanju

BLONDME kolekcija je nedavno predstavljena na modnoj večeri u zagrebačkom Mime’s-u, a brojne poznate dame su se pridružile u slavljenju autentičnosti kroz odvažnu kampanju.

Hair stilistica Evelin Benković je istaknula kako je inspirativno osmišljavati i dolaziti do najboljeg rješenja na pitanje kako određenu osobu prikazati u drugačijem looku, ali dosljedno njenom identitetu. Upravo to je BLONDME omogućio za ovu kolekciju – da je doista s vrhunskim proizvodima moguće u rekordnom roku promijeniti boju, ali sačuvati teksturu i zdravlje vlasišta i kose.

Kolekcija se sastoji od tri modela koji predstavljaju tri različite osobnosti. Carlos je lice s tisuću lica, totalni new age guy koji sjajno nosi buntovni street fashion. Nika je prekrasna i svojom posebnom, dugom voluminozno plavom kosom, itekako privlači pažnju. Kod Nike je korištena tehnika sjenčanja korijena te kombinacija toplo hladnih tonova. Treći model je Ivana, samozatajna, čvrsta i predivna, a njezina trendi frizura je apsolutni hit ove godine.

BLONDME kolekcija se oslanja na integriranu Dual Bond tehnologiju koja pomaže smanjiti oštećenja na svim razinama i stvara nove veze pomoću salonske i kućne njege. Ova kampanja savršeno opisuje rečenicu koja se ističe kao misao – “Strong bonds for strong blondes”, a besprijekorna blond kosa je rezultat koji ne izostaje.

Kolekcija je vrlo osobna za Evelin Benković, a istaknula je kako je osobnost za nju apsolutni trend. Kampanja podržava istinsku autentičnost i ohrabruje nas da budemo svoji i volimo se onakvi kakvi jesmo.

BLONDME kolekcija je hrabra i kreativna kampanja koja slavi različitost i autentičnost, te nas podsjeća da se ne moramo prilagođavati beauty klonovima, već da možemo biti svoji i biti ponosni na to.

FOTO kampanje: Matea Smolčić Senčar
ŠMINKA: Iva Dujić
STYLING – KREATIVNI KONCEPT: Nambi Kezić
STYLING: Marcela Vrček
KOSA: Evelin Benković, Denis Mašić, Nikolina Borovec
Fotografije s eventa: Bojan Zibar