Pretraži

DeLight: bezvremenska elegancija odjeće u novoj crno-bijeloj kampanji

Hrvatski brend DeLight već pet godina stvara odjevne komade koji odišu bezvremenskom elegancijom i kvalitetom. Njihova nova modna kampanja, snimljena u crno-bijeloj tehnici, ističe upravo tu bezvremensku ljepotu kojom odišu odijela i ostali komadi koje DeLight stvara.

Homage odijelima koji su obilježili brend

Ova crno-bijela kampanja svojevrsni je “homage” odijelima radi kojih je ovaj brend stekao popularnost i povjerenje mnogobrojnih žena diljem, ali i van Hrvatske. Odijela ovog brenda nose i mnoge poznate dame, pa čak i prve dame i predsjednice.

DeLight Quiet luxury

DeLight odijela su pravi predstavnik “tihog luksuza” termina koji se u posljednje vrijeme sve više spominje u modnoj industriji. Radi se o načinu odijevanja koji suptilno reflektira nečiji “status” putem izuzetno kvalitetnih (i “skupih”) tkanina, krojeva i načina na koji je komad koji se nosi sašiven. To je antipod brendovima koji taj status prezentiraju upečatljivim logotipovima na svakom komadu odjeće koji dizajniraju.

Novi modeli u kampanji

U kampanji se nalaze i neki novi modeli, poput odijela Bella – odijela na jednoredno kopčanja sa naglašenim strukom i predimenzioniranim bokovima; odijela Oversize – predimenzionirani sako sa širokim reverima i hlače visokog struka; kao i kombinezon Signature – elegantan komad koji je istovremeno i praktičan.

Lakoća bezvremenske nosivosti

Svi odjevni komadi brenda DeLight laskaju svakoj ženskoj figuri, a svaki od njih dolazi do izražaja svojom lakoćom bezvremenske nosivosti, pogotovo danas u ovom ubrzanom vremenu u kojem se nalazimo. Kada je nešto kvalitetno, kada je tkanina vrhunska, a izrada toliko precizna da joj nije moguće pronaći manu, tada je finalni proizvod čista perfekcija vrijedna divljenja.

Fotografije potpisuje Matea Smolčić Senčar, styling i kreativni identitet kampanje Slađana Divjak i Marko Plukavec, kosu Milena Maršić (Salon Glamour) a make-up Petra Sever. Zaštitno lice kampanje je model Lea Zeba, a lookbooka Rahela Ljubićić (obje Talia Model).

Foto: Matea Smolčić Senčar