Pretraži

Regent Real Estate Agency: Otkrijte snove u novoj eri nekretnina

Regent Real Estate agency je novootvorena agencija koju su osnovali Petra Kaćunko i Ante Todorić, zajedno sa svojim partnerima i investitorima iz Njemačke.

Dogadaj u Centru Kaptol okupio je ljubitelje tržišta nekretnina, a iza projekta stoje privatno-poslovni partneri Petra Kaćunko i Ante Todorić. Tržište nekretnina nikad nije bilo dinamičnije, te je ponekad lako izgubiti se u moru dostupnih nekretnina.

Foto: Mario Poje i Bojan Zibar

Ova agencija nudi cjeloviti pristup prodaji i kupnji premium nekretnina te se u potpunosti prilagođava potrebama i željama svojih klijenata.

Njihova misija je pružiti izvanrednu uslugu i stručno vođenje kroz složene procese kupoprodaje, te graditi odnose s klijentima na povjerenju, stručnosti i transparentnosti.

Regent agencija nudi podršku u svakoj fazi procesa kupnje ili prodaje nekretnine te pruža individualni pristup svojim klijentima. Prvi ured otvoren je u Centru Kaptol u Zagrebu, a otvorenju su prisustvovali obitelj i poslovni suradnici.

Regent već ima 10 iskusnih agenata u Zagrebu, a svoj ured u Splitu otvaraju 15. lipnja. Planiraju otvoriti urede na području Istre i Kvarnera sljedeće godine.

Regent nudi razrađenu marketinšku podršku na svim platformama i društvenim mrežama te višejezične kontakte u Hrvatskoj i inozemstvu. Više informacija o agenciji možete pronaći na www.regent.hr.