Pretraži

Regent Real Estate: Nova zvijezda na hrvatskom tržištu nekretnina

Petra Kaćunko i Ante Todorić, koji zajedno s partnerima i investitorima iz Njemačke stoje iza Regent Real Estate Agency, organizirali su božićni domjenak kako bi proslavili uspješno razdoblje poslovanja

Iza Regent Real Estate, luksuzne agencije za nekretnine, izuzetno je uspješno razdoblje poslovanja. U svibnju ove godine otvorili su svoje sjedište u zagrebačkom Centru Kaptol, a samo dva mjeseca poslije, u srpnju, ured i u Splitu.

Unatoč tome što je tvrtka prisutna na tržištu tek osam mjeseci, Regent Real Estate već je stekla renome kao pouzdan partner u poslovanju s nekretninama. Naime, u svojem portfelju posjeduju gotovo tisuću nekretnina, a taj broj raste i dalje.

Kako bi proslavili dosadašnje respeklabilne rezultate, Petra Kaćunko i Ante Todorić, koji zajedno s partnerima i investitorima iz Njemačke stoje iza Regent Real Estate Agency, organizirali su božićni domjenak, na kojem im se pridružilo preko 200 prijatelja i poslovnih partnera, među kojima i obitelj Todorić, Anica i Robert Kovač, Darijo Srna, Milan Lučić, Ante Kotromanović, Mario Mamić, Iva Majoli, Niša Saveljić, Sandi i Ilica Cenov, sestre Banely, Ljubo Pavasović Visković, Ema i Danijela Gračan i mnogi drugi… Na božićnoj zabavi, koja se održala na terasi hotela Esplanade, u sklopu Fooling around advent događanja u samom srcu Zagreba, gosti su uživali u prekrasnom ambijentu, ukusnoj hrani i piću te su podijelili trenutke radosti i uspjeha s Regent timom.

“Ovo je za nas poseban trenutak, jer smo u tako kratkom vremenu postigli veliko povjerenje tržišta. Naša posvećenost kvaliteti usluge i strast prema nekretninama doveli su nas do ove točke, a božićna zabava savršen je način da podijelimo radost s onima koji su nas podržavali”, izjavila je direktorica Regent Real Estatea, Petra Kaćunko.

Regent Real Estate planira proširiti svoje poslovanje i u narednoj godini te dodatno učvrstiti svoju poziciju na tržišu. S obzirom na brzi uspon i pozitivne povratne informacije, za očekivati je da će ova agencija zasigurno i dalje podizati standarde na tržištu nekretnina u Hrvatskoj i regiji.