Pretraži

Hippy Garden: Glamurozna retro-futuristička kolekcija za 2024.

Jedinstvena modna revija Hippy Gardena održana je jučer u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade. Revija pod nazivom “It All starts with a choice” (Sve počinje s izborom) pokazala je snažnu i urbanu modnu ženu koja slavi slobodu izbora.

Atmosfera revije bila je raskošna i inspirativna. Stotine mirisnih svijeća i niski dim stvorili su intimnu i senzualnu atmosferu. Modeli su prošetali pistom u raskošnim haljinama s autorskim printom, svili i umjetnoj koži.

Dizajnerica Đurđica Vorkapić inspirirana je svijetom za sebe, kreativnošću, smislom za lijepo, toplinom i energijom vlastitog stvaralaštva. Kolekcija je u cijelosti prožeta trajnim glamurom i nezaobilaznim hipijevskim štihom.

Neki od najupečatljivijih lookova uključivali su duge haljine s raskošnim volanima i draperijama, crne koktel haljine s bogatim detaljima i kožne jakne s romantičnim printovima. Poseban romantičan moment upotpunio je ručno izrađen nakit od sjajnih crnih perli i brušena kamenja.

Revija je završila uz emotivnu izvedbu pjesme Imagine Johna Lennona. Model u predivnoj slojevitoj bijeloj haljini predstavio je vrhunac kolekcije.

Ova modna revija pokazala je da je Hippy Garden brend koji slavi slobodu izbora i individualnost. Kolekcija je oduševila modne kritičare i publiku, a sigurno će se naći na popisu must-have odjeće za 2024. godinu.

FOTO:   Matea Smolčić Senčar
FOTO:   Deyan Barić
VIDEO: Dino Šenčar
MUA:   Sanja Agić
KOSA: Perman Aveda Koncept