Pretraži

Boggi Milano sinonim talijanskog stila

Svestranost, udobnost, ekološka održivost: karakteristike B939, vodeće linije Boggi Milano kolekcije proljeće/ljeto 2023.

Jeste li se ikada prisjetili nekog važnog i uzbudljivog trenutka u svom životu i pritom zapamtili kako ste točno bili obučeni? Možda zato što ste se u tim okolnostima zbog onoga što ste nosili osjećali opušteno i “prikladno” za kontekst. Koliko god jednostavno bilo jasno, dokazuje da ormar nije trivijalan skup odjevnih predmeta koji mogu odgovoriti na naše potrebe i sažeto se međusobno kombinirati, već, pažljivo i pažljivo odabran, može postati pravi saveznik i oslonac u svakodnevnom životu, kao i emocionalni spremnik i pravi izraz nas samih .

Ovo je pretpostavka od koje Boggi Milano polazi za razvoj svoje kolekcije proljeće/ljeto 2023., koja se vrti oko ključnog koncepta “Sreća je…” : sreća kao trenuci koje treba u potpunosti doživjeti, radeći ono što volimo, s ljudi koje volimo. A polazeći od ovog koncepta, što je bolje nego prihvatiti ga bez brige o tome kako u međuvremenu izgledate?

Boggi Milano ima za cilj, za svog čovjeka, usaditi svijest da je uvijek prikladan za sve okolnosti koje se mogu pojaviti u frenetičnom svakodnevnom životu, au isto vrijeme udoban i opušten.

Koje će zahtjeve stoga morati zadovoljiti komadi naše garderobe da bi se to dogodilo? Parola je svestranost: osnovni i lako kombiniravi odjevni predmeti koji nam mogu pomoći u kreiranju lookova , prikladnih kako za radno okruženje, tako i za klasično putovanje van grada. Sublimacija ovih ideja može se pronaći u liniji B939 , vodećoj liniji za proljeće/ljeto 2023.by Boggi Milano koji, počevši od svojih korijena (logotip zapravo podsjeća na godinu osnutka) preuzima i transformira DNK brenda u modernom ključu: izgled postaje suvremeniji i moderniji zahvaljujući kombinaciji mekših linija, nešto većih volumena i paleta boja s neutralnim nijansama u rasponu od nijansi bež do svijetloplave.

Boggi Milano brand potražite u Mister Mot Multibrand Store u Zagrebu, Gundulićeva 15 i Split, Domovinskog rata 39 ili na online boutique.