Pretraži

Boogie Lab vraća hit sladolede i predstavlja nove koktele

Vratili su se Boogie Lab sladoledi koji su prošlo ljeto bili pravi hit. Od ukupno pet sladoleda u ponudi, tri su noviteta. Uz njih, pravi ljetni hit su i novi Signature kokteli. Izvrsna je i vijest da od sada možete rezervirati svoje mjesto za večeru u Boogie Labu u Parku Kneževa.

Sve za ljetna osvježenja – Ice Ice Baby sladoledi rade se od prvog do zadnjeg koraka u BoogieLabu. Croissant Ice Cream čini croissant crumble, malina curd, malina coulis, domaći kornet i croissant sladoled. Fig Ice Cream je napravljen od džema od smokve, džema od dinje, domaćeg korneta, honey comba, svježe smokve i sladoleda od smokve. Strawberry & Lemon Grass Ice Cream kombinaciju pak čini umak od jagode, gel i curd od limunske trave, feuilletine i svježe jagode.

Tu su i dva stara okusa u formi preokrenutog korneta na tanjuru: Gianduia Ice Cream s karamelom od mliječne čokolade, tostiranim lješnjakom, domaćim kornetom i sladoledom od čokolade te Pistachio Ice Cream s lemon curdom, tostirani pistachiom, domaći kornetom i pistachio sladoledom. Svi dolaze po cijeni od 6 eura.

Uz sladolede, ljetni hit su i novi Signature kokteli. Četiri nova Signature koktela s Boogie potpisom su Fine LineDrunken CherriesDivenire i Last Call. Kod Fine Linea i Divenirea pronaći ćete oznaku LOW ABV (lower alcohol by volume). To znači da kokteli nisu u potpunosti bezalkoholni, ali je njegov postotak od 5 do 8%. Zato su ova pića odličan light izbor kad želite popiti koktel za osvježiti se.

Last Call je poseban po tome što je sve u njemu domaće s ciljem zero wastea. “U njemu su svi domaći sastojci. Jabukom se infuzira vodka i onda se nakon toga ta ista jabuka koristi za apple shrub. Koristimo maslinovo ulje Ante Vulina iz Pakoštana i infuziramo ga čilijem!” – ističe kreator koktela, barmen Jere Bebić. Cilj BoogieLaba za naredni period je postići da svi kokteli budu 100 % domaći i bez wastea.

Od sada, stol za večeru u Parku Kneževa možete rezervirati na broj +385 91 6002 744. BoogieLabovi u Arena Centru i Parku Kneževa imaju prostrane terase u kojima uživamo u ljetnim jutrima i večerima, u društvu dobre hrane i dobre glazbe.

Fotografije Karlo Jelić