Pretraži

Poliklinika Orthos: Vaš put prema oporavku i boljem životu

Na adresi Heinzelova 15a novootvorena Poliklinika Orthos mjesto je gdje se briga o vašem zdravlju pretvara u iskustvo koje vam olakšava put prema oporavku i boljem životu. Tim stručnjaka, sastavljen od ortopeda, traumatologa i fizioterapeuta, posvećen je pružanju vrhunske zdravstvene skrbi. Specijalizirana ortopedija i fizikalna terapija koja zadovoljava Vaše potrebe, od rutinskih posjeta liječniku do najnaprednijih zahvata. Stručni liječnički tim specijaliziran je za ortopedsku kirurgiju i traumatologiju, a uz najmoderniju dijagnostiku na jednome mjestu imate priliku liječiti ozljede zglobova, kostiju, mišića i ligamenata kod odraslih i djece.

Stručni liječnički tim čine – Joško Jeličić, dr.med. – Specijalist ortopedije i traumatologije. Njegovo područje interesa je endoprotetika kuka i koljena, te kirurgija u predjelu stopala i gležnja. Primarni fokus mu je minimalno invazivna kirurgija iz navedenih područja koja omogućuje pacijentima brži oporavak i povratak u svakodnevne aktivnosti. Od navedenih zahvata valja istaknuti minimalnoinvazivnu kirurgiju kuka, stražnjim pristupom, kod kojeg se pacijent može vertikalizirati odmah nakon operativnog liječenja, te minimalno invazivno liječenje haluks valgus deformieta. Ortoped Joško Jeličić educirao se u poznatim zdravstvenim ustanovama diljem Hrvatske i Europe, te aktivno sudjeluje na stručnim i znanstvenim kongresima. Stečena znanja i vještine svakodnevno primjenjuje u radu s pacijentima.

Stručni tim Poliklinike Orthos čini i liječnik Frane Bukvić, dr.med. – specijalist ortopedije i traumatologije. Educirao se u nekim od najpoznatijih europskih centara izvrsnosti, uključujući Toulouse, Oxford, Munchen, Milano, Paris i StolzAlpe, gdje je stekao najnovija znanja i tehnike iz područja ortopedije. Njegova stručnost prepoznata je 2021. godine kada je izabran među 25 najboljih mladih kirurga koljena u Europi od strane ESKKA-e (European Society for Sports Traumatology, Knee Surgery and Arthroscopy), a 2023. izabran je za Najdoktora prema mišljenju samih pacijenata.

Poliklinika Orthos svakom pacijentu pruža potpuno individualnu, zasebno prilagođenu i programiranu, predoperativnu i postoperativnu rehabilitaciju te možete dogovoriti svoj termin za kineziterapiju, terapijski ultrazvuk, terapijski laser, mangetoterapiju, krioterapiju, elektrostimulaciju mišića i elektrostimulaciju živaca. Individualni pristup uključuje pregled liječnika fizijatra, procjenu stanja te individualizirani rehabilitacijski plan i program koji izrađuju visoko educirani fizioterapeuti u suradnji s liječnikom.