Pretraži

Bread and Deli by Noel otvorio i svoju treću lokaciju u Zagrebu

Prošle subote otvorena je nova lokacija jedne od najpopularnijih zagrebačkih pekarni, Bread and Deli by Noel, čime se njihov broj u Zagrebu sada popeo na tri.

Uz originalnu adresu na Popa Dukljanina 1 i lokaciju na Masarykovoj 24, treća pekarna smještena je na Iblerovom trgu 6.

Ponuda je i ovdje ostala jednako atraktivna, s proizvodima pripremljenim od najkvalitetnijih namirnica. Posjetitelji mogu uživati u raznim vrstama sourdough kruha, finim foccaciama s mortadellom i mozzarellom, vege sendvičima s humusom, te slasnim kroasanima sa šunkom i sirom.

Od slatkih zalogaja izdvajaju se lemon pound s kremom od yuzu i bijele čokolade, tarta s jabukom, krafnice s čokoladom i lješnjakom te brusnicom i vanilijom, kroasani s maslacem te lješnjakom i drugi.

Svi proizvodi su ručno rađeni, bez aditiva i konzervansa, postavljajući visoki standard za sve domaće zanatske pekarnice.

U Bread and Deliju možete kupiti i sjajnu kombuchu, koju za njih priprema Noelov bar manager Karlo Ferenčak. Ovaj prirodni adaptogen pomaže vraćanju organizma u savršenu ravnotežu uz pomoć brojnih nutrijenata, poput probiotika, vitamina B skupine, vitamina C, antioksidansa, aminokiselina, minerala, enzima i važnih organskih kiselina.

U planu je uskoro otvaranje četvrte pekarnice u Vlaškoj, koja će ujedno biti i njihova centralna lokacija za pripremu proizvoda. Craft pekarne doživjele su pravi boom u Zagrebu posljednjih nekoliko godina, a Bread and Deli by Noel jedan je od originalnih aktera na sceni, koji ovim ambicioznim potezom nastavlja širenje svojih craft pekarni.