Pretraži

Chloé predstavlja Bracelet bag torbicu

U svojoj prvoj kolekciji za jesen 2024., kreativna direktorica Chloéa, Chemena Kamali, otvara novo poglavlje s torbicom Bracelet bag.

Torbica je prvi put predstavljena na modnoj reviji za zimu 2024. godine, a reinterpretira Chloe kultnu torbu iz ranih 2000-ih, crpeći inspiraciju iz arhiva modne kuće i nudeći svježu perspektivu za modernu ženu.

Torbica Bracelet bag utjelovljuje Chloeov prepoznatljivi spoj lakoće, fluidnosti i bezvremenskog šika, a karakterizira je igra tekstura. Mekano tijelo u obliku polumjeseca.

Torbica se nudi u raznobojnoj paleti za jesen 2024. – crnoj, tamnokhaki, drvenoj ruži i glinenoj smeđoj – a koža vremenom razvija prekrasnu patinu, čime se torbici dodaje jedinstveni karakter.

Torbica Bracelet bag je dizajnirana za bezvremensku prilagodljivost. Ovaj poželjni modni dodatak može se transformirati za razne prilike zahvaljujući odvojivom ručici narukvici s kukicom, koja omogućuje glatki prijelaz iz dana u večer. Dodatno, remen omogućava nošenje na ramenima ili preko tijela.

Torbica Narukvica bit će dostupna u dvije veličine, maloj i velikoj, uz cijene počevši od 2.200 €. Bit će dostupna za kupοvinu u Chloe boutiques i na Chloe.com od 31. svibnja 2024. godine.