Pretraži

Celine servira malo vrućine ne terenu i izvan njega u novoj tenis capsule kolekciji

Tenis je nedvojbeno jedan od najljepših sportova. Uz suknje, šilterice i mini-haljine koje skaču po cijelom terenu, ne morate čak ni igrati sport da biste voljeli njegovu estetiku. Prozračan je, nježan, pomalo nostalgičan i čistog kroja. Celine je ispred igre ove sezone jer debitira sa kolekcijom Tennis Capsule.

Country club couture kao da su riječi izgovorene s usana francuskog luksuznog diva. A što može biti prikladnije od konfekcijskih kompleta? U fosforescentno bijeloj, mornarsko plavoj i maraskino crvenoj boji – ovi setovi odišu luksuzom. Bilo da ih nosite na sljedećem odmoru.

Celine

Pruge i mreža prelijevaju se kolekcijom, dok su ovratnici izoštreni do elegantnih vrhova.  Vječno željena traper jakna se vraća—ovaj put s novim pratiteljem. Možda je jedna od Celineovih osnovnih stvari ove sezone njezina traper mini suknja. Vjerojatno razmišljate: Po čemu je ova traper suknja drugačija?

Pogledaj bolje. S opremom u zlatnoj boji koja naglašava bokove s kultnim logotipom Celine, ova suknja nudi suptilan pogled na logomaniju.

Celine

Dodaci prate duh sporta jer Celine predstavlja novu tenisku torbu. Ovo nije teniska torba tvog oca . Umotana u plahtu od luksuznog krem ​​platna i ukrašena mekom, žućkasto-smeđom telećom kožom, Celine’s Tennis Drawstring Bag. Na vrhu s oznakama Celine, ova torba nudi šik rješenje za pohranu vaše opreme na terenu.

U doslovnom smislu, na scenu stupaju i setovi teniskih reketa. Izrađeni od platna i teleće kože, teniski reketi poprimaju Celine ton.

Celine

Tenisice s golemim platformama – s niskim ili visokim – daju vrhunski dojam. Za one koji vole opušteniju alternativu svojoj obući, Celine također nudi tenisice s crnim zakrivljenim detaljima—bez dodatne visine. Možete nositi Celineinu najnoviju kolekciju tijekom utakmice singla, parova ili samo na terenu – vi odlučujete.

Celine Tenis Capsule Collection dostupna je u Celine boutiques i online od 24. ožujka.