Pretraži

Souvenir Clubbing: Grad vječnog proljeća

Souvenir Clubbing modni brand iz srca Italije donosi novu kolekciju za proljeće. Zapalite želju za razornim, a istovremeno elegantnim izgledom: da se istaknete, prodefilirajte svjetskim modnim pistama kao protagonist, ističući svoju profinjenost.

Souvenir Clubbing

Pogledajte boje. Tipična delikatnost brenda osvijetljena je uključivanjem neočekivanih blistavih nijansi: zlatna i tirkizna su poput svjetionika koji plijene poglede, ali njihova je distribucija toliko vješta da je uvijek diskretna i primjerena.

Ako nije boja, onda detalji i sama konstrukcija odjeće naglašavaju želju za preporodom, bujnošću i lakoćom svojstvenu novoj sezoni. Pa evo nekoliko otkačenih kombinacija, suknje spremne da se svakim pokretom pretvore u meke oblake, elaborirani rukavi, križevi koji podsjećaju na Orijent i cvjetni uzorci na kratkim haljinama idealno nas vode u prirodu, Provansu ili na plaže Ligurije; gdje god vlada želja za ljetom.

Iza elaboriranih oblika krije se majstorstvo izrade Souvenir, koje tkanini uspijeva dati neočekivane i originalne oblike. 

To je minuciozan i metodičan rad na oblicima koji počinje od dizajna i dolazi do proizvodnje: dekonstrukcija, stvaranje nabora s iznimno razrađenom strukturom, naglašavanje zapešća i gležnjeva.

Igra stila koja kao da se kreće samo oduzimanjem, a koja zapravo svaki odjevni predmet obogaćuje s tisuću detalja koji poboljšavaju oblik i kroj, čineći ga jedinstvenim i dragocjenim. 

Ovom kolekcijom još jednom pokazujemo kako je Souvenir prirodni nasljednik velike krojačke tradicije Italije.

Konačno, traper strana ne smije nedostajati. Doduše, traperice nikada nisu nestale, ali nema sumnje da već nekoliko sezona doživljavaju veliku renesansu te su sve cijenjenije i među najmlađima. Souvenir ga reinterpretira, dajući mu tipičnu mekoću brenda i fokusirajući se, kao i uvijek, na održivi i visokokvalitetni pamuk.