Pretraži

Sebastian Maniscalco as Sebastian and Robert De Niro as Salvo in About My Father. Photo Credit: Dan Anderson

CineStar donosi dašak Italije uz film ‘Praznici na talijanski’

Glumačka postava predvođena Robertom De Nirom i predivne scene talijanskih krajolika ostavit će bez daha sve posjetiteljice CineLady projekcija. Kišno vrijeme, koje je neočekivano za svibanj, najbolje je ignorirati i otići u kino, a još bolje ako je u pitanju odlična komedija i ako ste u dobrom društvu.

Obilje zabave i trenuci za pamćenje očekuju sve posjetiteljice CineLady projekcija koje će se odlučiti za žensko druženje u jednom od odabranih CineStar kina u Osijeku, Rijeci, Splitu (Mall of Split) ili Zagrebu (Z Centru), 25. svibnja 2023. s početkom u 20 sati.

U novoj hit komediji “Praznici na talijanski”, Sebastian Maniscalco – jedan od najpopularnijih stand-up komičara, udružio je snage s Robertom De Nirom, legendarnim američkim glumcem talijanskog porijekla i dvostrukim dobitnikom Oscara.

Film dolazi u distribuciju Blitz filma od 25. svibnja u CineStar. Ova humoristična kombinacija komedije i kulturnih sukoba, ali i iskrene obiteljske topline, donosi smiješnu i srdačnu priču koju će gledatelji uživati.

Režiju filma potpisuje Laura Terruso, a scenarij Austen Earl i Sebastian Maniscalco. Veličanstvene scene snimane su na predivnim talijanskim lokacijama, koje će barem na trenutak unijeti dašak Italije u kino dvorane diljem Hrvatske.

Ova komedija odiše savršenom atmosferom jedinstvene kulture, a priča prati Sebastiana i njegovu zaručnicu koja ga nagovara da dovede svog oca Salva na praznično druženje sa svojom ekscentričnom i bogatom obitelji. Sukob američke i talijanske kulture pretvara vikend u pravi urnebes, a glavni akteri otkrivaju kako premostiti razlike među obiteljima.

Budući da CineStar pruža jedinstveno iskustvo gledanja filmova, osim odlične zabave, sve posjetiteljice očekuju i dobrodošli napitci – šampanjac i Schweppes, kao i pokloni partnera za najb sretnije: Avon, Barcaffe, Fraktura i La Piel by Lana Jurčević.

Film “Praznici na talijanski” možete pogledati u kinima od 25. svibnja, u distribuciji Blitza. Ulaznice su dostupne na službenoj web stranici i na blagajnama CineStar kina.