Pretraži

Diesel otvara boutique na Rue Saint-Honoré u Parizu

Diesel, poznati brend s odvažnim identitetom, individualizmom i slobodom, donosi svoju karakterističnu estetiku na povijesnu Rue Saint-Honoré, pridružujući se najprestižnijim modnim i luksuznim kućama na jednoj od najpoznatijih trgovačkih destinacija na svijetu.

Smještena na adresi 223, Rue Saint-Honoré, ova trgovina predstavlja vrhunski izraz modnog i dizajnerskog stava marke pod kreativnim vodstvom Glenna Martensa, čija je hrabra vizija obnovila Diesel za novu generaciju.

Trgovina se ističe svojom ikoničnom primjenom Diesel crvene boje i industrijskih metalnih reklamnih ploča, predstavljajući najekspanzivniju i najsnažniju interpretaciju nedavno lansiranog koncepta maloprodajnog dizajna koji povezuje Dieselovu globalnu mrežu trgovina.

Dekoracija unutrašnjosti trgovine nadahnuta je jumbo plakatima koji slave vintage Diesel reklame, poput onih koji su nekad krasili legendarne američke autoceste poput Route 66. Da bi se unijela sirova atmosfera ceste, zidovi su prekriveni pločama od neobrađenog čelika s zakovicama, stvarajući dojam da su jumbo plakati bili razbijeni, prenamijenjeni i preokrenuti. 1DR vrećice i kapsule izložene su u impresivnom prostoru koji je pravi raj za Instagram korisnike. Odvojeni zidovi reklamnih panoa stvaraju atmosferu opsjednutosti, slojevitosti i kombiniraju nostalgiju s novim dojmom. Ovaj koncept je odraz Glennove prepoznatljive estetike zanatskog dizajna koja se ponavljala na njegovim modnim pistama. U crvenoj sobi, hrabroj monokromatskoj prostoriji okruženoj sjajnim zidovima u Diesel crvenoj boji, posvećenoj je traper kolekciji, srcu brenda. Crveno stubište i niz dizala vode na gornji kat, gdje se atmosfera mijenja. Teksturalni zidovi od kokica i izloženi stropovi s visećim rasvjetnim kutijama i prozorima s vodoravnim roletama stvaraju minimalistički studijski prostor za mušku i žensku odjeću, obuću i torbe.

Diesel trgovina na Rue Saint-Honoré u Parizu postaje posebno odredište, pružajući priliku za iznenađenje i uključivanje klijenata u Dieselov najmoćniji vizualni jezik. Kapsula kolekcija solariziranog trapera bit će dostupna isključivo u ovoj trgovini. Ova kolekcija se ističe izblijedjelim i lomljenim printom metalne folije, a sastoji se od Track Denim majice s kapuljačom i odgovarajućih traper hlača, majice kratkih rukava, majice i majice s ovalnim D amblemom na prsima, solariziranih traper čizama i nove verzije 1-DR torbe.

Dieselova nova trgovina na Rue Saint-Honoré donosi svježu energiju, hrabrost i inovacije u jednu od najprestižnijih trgovačkih destinacija na svijetu. Ova trgovina predstavlja savršeno mjesto za zaljubljenike u modu i Dieselove obožavatelje koji žele iskusiti jedinstvenu estetiku marke u srcu Pariza.