Pretraži

Dior Toujours: Torba koja će se prenositi s generacije na generaciju

Maria Grazia Chiuri, kreativna direktorica modne kuće Dior, predstavila je novi dodatak, Dior Toujours, na reviji konfekcije Dior proljeće-ljeto 2023. Dior Toujours je elegantna torba koja je istovremeno bezvremenska i ultrasuvremena.

Torba je izrađena od visokokvalitetne kože i ukrašena je motivom macrocannage, koji je prepoznatljivi potpis modne kuće Dior. Dior Toujours je dostupan u nekoliko različitih veličina i boja, tako da svatko može pronaći savršenu torbu za svoj stil.

Dior Toujours je više od obične torbe. To je predmet želje koji utjelovljuje virtuoznost Diorovih kožnih ateljea. Svaki korak u izradi torbe zahtijeva beskrajnu pedantnost, od rezanja kože do nanošenja motiva macrocannage. Suptilni dodir, genijalan detalj koji evocira “CD” potpis omogućuje da se oblik torbe igra i mijenja po želji.

Dior Toujours je slavlje poezije geste, spajanje naslijeđa osnivača-couturier-a s trajnom kreativnom strašću Kuće. To je torba koja će se prenositi s generacije na generaciju i koja će uvijek biti u modi.