Pretraži

Louis Vuitton Tambour: Sat za 21. stoljeće

Louis Vuitton Tambour je sat koji je definirao 21. stoljeće. Prvi put je predstavljen 2002. godine i brzo je postao jedan od najpopularnijih satova na svijetu. Tambour je poznat po svom inovativnom dizajnu, sofisticiranosti i vrhunskoj kvaliteti.

Sat je dizajnirao Marc Newson, jedan od najcjenjenijih dizajnera na svijetu. Newson je stvorio sat koji je istovremeno elegantan i funkcionalan. Tambour ima okrugli brojčanik, tanke indekse i kazaljke, a kućište je izrađeno od nehrđajućeg čelika ili zlata. Sat je također vodootporan do 50 metara.

Tambour je pokretan samonavijanjem mehanizma koji ima 42 sata autonomije. Sat je također dostupan u nekoliko različitih verzija, uključujući modele s datumom, GMT funkcijom i tourbillonom.

Louis Vuitton Tambour je sat koji je stvoren da traje. To je sat koji će vas pratiti kroz život, i to će biti sat koji će se prenositi s generacije na generaciju.

Louis Vuitton Tambour: Sat za putnike

Louis Vuitton Tambour je sat koji je stvoren za putnike. Sat je vodootporan do 50 metara, tako da ga možete nositi i u vodi i na kopnu. Sat je također opremljen datumom i GMT funkcijom, tako da uvijek možete pratiti vrijeme, bez obzira gdje se nalazite.

Tambour je sat koji je elegantan i funkcionalan. Sat je izrađen od nehrđajućeg čelika ili zlata, a dolazi u nekoliko različitih verzija. Sat je također opremljen samonavijanjem mehanizmom koji ima 42 sata autonomije.

Ako ste putnik koji traži sat koji je elegantan, funkcionalan i vrhunske kvalitete, onda je Louis Vuitton Tambour sat za vas.

Louis Vuitton Tambour: Sat za modne ovisnike

Louis Vuitton Tambour je sat koji je stvoren za modne ovisnike. Sat je elegantan i sofisticiran, a dolazi u nekoliko različitih verzija. Sat je također opremljen samonavijanjem mehanizmom koji ima 42 sata autonomije.

Tambour je sat koji će se istaknuti u bilo kojoj garderobi. Sat je izrađen od nehrđajućeg čelika ili zlata, a dolazi u nekoliko različitih boja. Sat je također opremljen brojnim funkcijama, uključujući datum, GMT i tourbillon.