Pretraži

Diesel predstavlja DIESEL❤VES

U svijetu preplavljenom konkurencijom, Diesel čini hrabar korak, premašujući norme borbe brendova s predstavljanjem DIESEL❤VES. Ova inovativna inicijativa, predvođena kreativnim direktorom Glennom Martensom, nastoji redefinirati krajolik suradnji brendova, pretvarajući konkurente u saveznike u potrazi za značajnim promjenama.

Razbijanje kalupa: Otkrivanje DIESEL❤VES-a

Diesel, ikoničan brend sinoniman za inovacije, s ponosom predstavlja DIESEL❤VES, vizionarski program koji izaziva ustaljene obrasce suradnje. Ovaj stalni program služi kao poziv na okupljanje brendova, često percipiranih kao suparnika, da se udruže i zajedno koriste resurse u potrazi za snažnim rješenjima.

Bit DIESEL❤VES-a

DIESEL❤VES nije samo još jedna suradnja; to je svjesni napor u borbi protiv trajnog problema preprodukcije. S pozivom kolektivnoj kreativnosti, ovaj program potiče svrhovitiji pristup kultu partnerskih brendova.

Jedinstvena ponuda: DIESEL❤VES LEE®

U inauguracijskom poglavlju DIESEL❤VES-a, Diesel se udružuje s Lee®, ikoničnom američkom tvrtkom za proizvodnju traperica osnovanom 1889. godine. Ovi divovi traperica zanemaruju svoje konkurentske stavove kako bi stvorili nešto zaista izvanredno – DIESEL❤VES LEE®, svjedočanstvo o snazi jedinstva.

Traperice DIESEL❤VES LEE, zastavni proizvod ove revolucionarne suradnje, utjelovljuju esenciju harmonije. Izrađene od neprodane zalihe Diesel i Lee®, svaki par je remek-djelo, udružujući Dieselov traper s Lee® u omjeru 50/50. Ove umjetnički stvorene kreacije slave različitosti, prihvaćajući razlike u dužini i visini.

Iza šavova, DIESEL❤VES ide korak dalje, doprinoseći 100% svoje dobiti UNHCR-u, Agenciji Ujedinjenih naroda za izbjeglice. Putem OTB Foundation, filantropske ruke Dizela, program podržava različite projekte diljem svijeta, pokazujući predanost društvenoj odgovornosti.

Uzbuđenje raste dok ekskluzivni prikaz DIESEL❤VES LEE kapsule stiže na Diesel.com isključivo za Europu i Japan 15. prosinca. Cijela kolekcija trebala bi se lansirati u ožujku 2024., šireći svoju poruku jedinstva na web stranice oba brenda.

Dok se DIESEL❤VES odvija, plete priču o jedinstvu, kreativnosti i svrsi. Odvajajući se od tradicionalnih suparništava, Diesel i Lee® pokazuju snagu suradnje u suočavanju s izazovima industrije. Limitirano remek-djelo, traperice DIESEL❤VES LEE, ne predstavljaju samo odjeću već i simbol – simbol onoga što se može postići kada konkurenti postanu suborci. Dok s nestrpljenjem očekujemo globalni start, jedno je jasno: DIESEL❤VES je više od kolekcije; to je pokret koji plete svjetliju, harmoničniju budućnost za svijet mode.