Pretraži

Dr. Martens: Osvajanje zimske hladnoće

Kako ledeni stisak zime stigne, potreba za obućom koja može izdržati niske temperature postaje primarna. Dr. Martens, poznat po svojim čizmama i prepoznatljivoj trajnosti, ponovno je opravdao svoje ime, otkrivši svoju najopsežniju i tehnološki najnapredniju kolekciju zimske obuće do sada.

Čuvanje nogu toplim i suhim: Trio inovacija

Ove sezone, Dr. Martens uvodi niz inovacija koje zadovoljavaju specifične zahtjeve zimske obuće. Jedna takva inovacija je uvođenje njihove prve veganske čizme obložene umjetnim krznom.

Ova odluka ne samo da prioritet stavlja na dobrobit životinja, već pruža i neprijepornu toplinu i udobnost, čineći je savršenim suputnikom za ledene šetnje i snježna pustolovstva.

WarmWair, Dr. Martensova prepoznatljiva izolacijska tehnologija, vraća se u pobjedničkom stilu, ovaj put kraseći njihovu vegansku kolekciju. Čizme 1460 s 8 ušica, preoblikovane sintetičkim materijalom Norfolk Flat, sada su opremljene vodootpornom Borg podlogom koja upija vlagu i plutenim uloškom koji nogama pruža osjećaj svježine i suhoće, čak i u najnezahtjevnijim uvjetima.

Za one koji traže ultimativnu vodootpornu zaštitu, čizma Trinity se nameće kao neprikosnoveni prvak. Njezin hibridni gornji dio, izrađen od Connection WP kože i obloženog najlona, ​​pojačan je s prozračnom DryWair membranom i vodootpornim rubom, osiguravajući da čak ni najjači pljuskovi ne predstavljaju izazov. Nadalje, ojačana s WarmWair podlogom, SoftWair uloškom i inovativnom Trinity podlogom, Trinity ostaje nepokolebljiva u svojoj predanosti udobnosti i zaštiti.

Uzdignute klasike: Zimske transformacije

Dr. Martensova predanost inovacijama proteže se i na njihove ikonične Originalse. Čizme Serena i Leonore Chelsea, sada ukrašene umjetnim krznom, stoje kao svjedočanstva sposobnosti brenda da modernizira bezvremenske siluete. Izrađene od izdržljive kože Farrier i obložene umjetnim krznom WarmWair, ove čizme nude izvanrednu toplinu i udobnost, čineći ih obaveznim za zimske izlete. Njihova robusna komanda BEN podloga, izbušena potpisom žutim prošivanjem, pruža nepokolebljivu vuču, dok AirWair heljkova oznaka dodaje dodir prepoznatljivog stila.

939 čizme s 6 ušica i 8053 s 5 ušica, dvije voljene Originalse, također dobivaju zimske makeovere. Njihove jedinstvene PU obložene kragne i robusni profili sada su izrađeni od izdržljive, vodootporne Tailgate WP kože, osiguravajući da mogu izdržati najteže zimske uvjete. Ove čizme su građene na potpuno crnim Trinity potplatima s odgovarajućim crnim prošivanjem, dok mat crne akcenti i reflektirajuće vezice dodaju dodir sofisticiranosti.