Pretraži

Diesel slavi 45. rođendan posebnim izdanjem majice

Diesel slavi 45. godišnjicu postojanja. Marku je 1978. godine osnovao Renzo Rosso kao brend denima za sve one koji su tražili alternativu glavnoj struji. Tijekom više od četiri desetljeća, Diesel je održao svoje vrijednosti demokracije, slobode izražavanja, slobode i nepokoravanja.

U spomen na 45 godina ikonične Diesel energije i imidža, od 6. listopada dostupna je posebna ograničena izdanja godišnjične majice. Majica uniseks kroja ima cjelokupni otisak kolaža s memorabilnim arhivskim i kampanjskim fotografijama iz proteklih 45 godina.

Na stražnjoj strani majice tiskano je I AM DIESEL special edition 45th anniversary 2023. Majica je dostupna u dvije veličine – maloj i velikoj – i izrađena je od 100% recikliranih vlakana, što dodatno potvrđuje Dieselovu posvećenost odgovornijoj budućnosti.

Diesel je brend koji je uvijek bio poznat po svojoj buntovnoj i provocativnoj prirodi. Njegove kampanje su često bile kontroverzne, ali su uvijek bile usmjerene na to da izazovu status quo i potaknu ljude da razmišljaju drugačije. Diesel je također brend koji je uvijek bio zagovornik individualnosti i slobode izražavanja. Njegove kolekcije su uvijek bile raznolike i inkluzivne, a brend je uvijek promovirao ideju da se ljudi trebaju osjećati prijatno u svojoj koži.

Dakle, ako ste ljubitelj Diesela ili samo želite pokazati svoju podršku brendu koji se zalaže za individualnost i slobodu izražavanja, onda je posebna izdanja majice savršen odabir za vas.