Pretraži

Fabi: Elegancija Made in Italy

Fabi je talijanska tvrtka koja proizvodi obuću visoke kvalitete od 1965. godine. Tvrtka je osnovana u Molfeti, u Apuliji, na inicijativu braće Enrica i Michelea Fabija. Dva brata, mlada i ambiciozna, imali su san stvoriti tvrtku koja bi proizvodila elegantnu i udobnu obuću, izrađenu od visokokvalitetnih materijala.

Kolekcije Fabi

Kolekcije Fabi odlikuju se bezvremenskom elegancijom i ručnom izradom koja jamči maksimalnu udobnost. Tvrtka nudi kolekcije za muškarce i žene, koje uključuju širok raspon modela, od klasika do modernijih.

Ženske cipele Fabi

Ženske cipele Fabi sinonim su za eleganciju i sofisticiranost. Kolekcije uključuju modele koji su savršeni za svaku priliku, od salonki do sandala, od balerina do tenisica.

Muška obuća Fabi

Muška obuća Fabi odlikuje se klasičnim i suvremenim stilom. Kolekcije uključuju modele koji su savršeni za posao, za slobodno vrijeme i za posebne prilike.

Patent Flex Goodyear

Fabi je bila pionir u korištenju patenta Flex Goodyear, tehnologije koja omogućuje izradu obuće s fleksibilnom i oblikovanom petom. Ova tehnologija jamči maksimalnu udobnost i savršeno pristajanje.

Proizvodnja Made in Italy

Sve cipele Fabi proizvode se u Italiji, prema najvišim standardima kvalitete. Tvrtka koristi samo visokokvalitetne materijale i radi s iskusnim obrtnicima koji posvećuju maksimalnu pažnju svakom detalju.