Pretraži

Swarovski na Petoj aveniji: Svjetionik radosne ekstravagancije

Swarovski je otvorio svoju najveću flagship trgovinu do sada na ikoničnoj petoj aveniji u New Yorku. Nova trgovina, prikladno nazvana Swarovski na Petoj aveniji, je očaravajuće utočište svjetlucave ljepote, pozivajući posjetitelje da se urone u svijet Swarovski.

Sjajan spektakl

Ulaskom u Swarovski na Petoj aveniji, posjetitelji će odmah biti zadivljeni ljepotom i sjajem trgovine. Prostor od 14.400 četvornih metara na dvije etaže je simfonija kristala, s osmerokutnim izlošcima koji prikazuju raskošnu nakit, kućni dekor, naočale, posuđe i ograničene edicije. Najveći izrezani kristalni chaton na svijetu, očaravajući 2.688-karatni kreacija, služi kao središnji ukras, zadržavajući maštu i dodajući dašak veličine.

Poklon kristalnoj sjaju

Ikonički Swarovski Octagon, simbol identiteta brenda, suptilno je isprepleten dizajnom trgovine. Od podignuta zidna izloga i osmerokutnih probaonica do kristalnih ručki vrata i ručnih ogledala, motiv Octagona naglašava predanost brenda ručnom radu i preciznosti.

Povijest i inovacije

Uzlaskom na veličanstveno ružičastu stubište, uokvireno osam osmerokutnih vitrina koje prikazuju Swarovskijevu uzbudljivu priču, posjetitelji kreću na putovanje kroz bogatu povijest brenda. Od svojih skromnih početaka u Tirolskim Alpama do globalne prominence u svijetu mode i dizajna, vinjete prikazuju Swarovskijevo nepokolebljivo predanost inovacijama i izvrsnosti.

Personalizacija i luksuzni doživljaj

Drugi kat Swarovskija na Petoj aveniji predstavlja svetište nesvakidašnjeg luksuza. Posvećeni prostor prikazuje Swarovskijeve stvorene diamante, revolucionarne kultivirane drago kamenje tvrtke, nudeći kupcima priliku da dožive sjaj dijamanata bez ugrožavanja svojih etičkih načela.

Ugodan salon poziva goste da se opuste i uživaju u osvježenjima dok dive Swarovskijevom prepoznatljivom Rosenthal porculanu. Personalizirani prostor za personalizaciju dodatno nadopunjuje iskustvo kupovine, omogućujući pojedincima da kreiraju jedinstvene komade koji odražavaju njihov osobni stil i preferencije.

Swarovski na Petoj aveniji je više od puke trgovine; to je iskustvo koje slavi ljepotu, ručni rad i inovacije koje definiraju brend Swarovski. Bilo da ste iskusni kolekcionar ili samo znatiželjni posjetitelj, Swarovski na Petoj aveniji nudi nešto za svakoga.