Pretraži

Giorgio Armani predstavlja novu kampanju ACQUA DI GIÒ s Aaronom Taylor-Johnsonom

Legendarni talijanski modni dizajner Giorgio Armani predstavio je britanskog glumca Aarona Taylora-Johnsona kao novog ambasadora svog ikoničnog parfema ACQUA DI GIÒ. Taylor-Johnson će se pojaviti u novoj kampanji koja će biti premijerno prikazana 16. veljače.

Odabir Taylora-Johnsona kao zaštitnog lica ACQUA DI GIÒ-a svjedočanstvo je njegovom višestranom talentu i sposobnosti da utjelovljuje esenciju moderne muškosti. Svoj magnetski nastup, sirovu intenzitet i neosporan karizmu, Taylor-Johnson savršeno utjelovljuje duh parfema slobode, osjetljivosti i avanturizma.

Armani je pohvalio Taylor-Johnsonov “balans uma i tijela” i njegovu sposobnost da prenese duboku povezanost s prirodom, kvalitete koje smatra bitnim za etos ACQUA DI GIÒ-a. “Aaron ima intenzitet i ljepotu koja je i samosvjesna i simbol današnjice”, rekao je Armani.

Taylor-Johnson je podijelio svoje oduševljenje suradnjom, istaknuvši svoje dugogodišnje poštovanje prema “čistoći i neobjašnjivoj svježini” ACQUA DI GIÒ-a. “Uvijek sam osjećao da ima onu izmičući kombinaciju muževnosti i osjetljivosti – gotovo magičnu povezanost s prirodom i obnavljajućom snagom mora”, rekao je.

Predstojeća kampanja ACQUA DI GIÒ-a trebala bi uloviti ljepotu i energiju prirode, odražavajući povezanost parfema s morem i otvorenim prostorima. Taylor-Johnson će biti fotografiran na nizu zadivljujućih lokacija, prikazujući svoju divlju muževnost i neposredan šarm.

Partnerstvo između Giorgia Armanija i Aarona Taylora-Johnsona je snažna fuzija kreativnosti, stila i autentičnosti. S Taylor-Johnsonom kao novim ambasadorom, ACQUA DI GIÒ nastavlja utjelovlivati modernu i suvremenu viziju muškosti, nadahnjujući muškarce diljem svijeta da prihvate svoju unutarnju snagu i osjetljivost.