Pretraži

Foto: Teo Begović i Zvonimir Ferina

Infinity runway powered by Chix: Dalmacija oduševljena modnim spektaklom

U Solinu, u Hotelu President, održano je prvo izdanje modnog događanja Infinity runway powered by Chix. Organizatori, novinar Hrvoje Krolo i njegova zaručnica manekenka Valentina Đurić, uspjeli su u naumu da Dalmaciji donesu pravi modni spektakl.

Cjelokupna revija bila je najava za predstojeći Sajam vjenčanja u Podstrani koji će se održati 3. i 4. veljače. Upravo iz tog razloga dizajneri su se odlučili predstaviti vjenčanice, ali i večernje haljine, upotpunjene cipelama, torbicama i naočalama.

Reviju su iz prvih redova pratile brojne poznate osobe, među kojima su bile pjevačica Žanamari Perčić, glumica Ana Gruica Uglešić, supruga popularnog pjevača Jole, Ana Čagalj, aktualna miss Hrvatske Tomislava Dukić, glumica Nives Ivanković, Anita Elez supruga nogometaša Hajduka Josipa Eleza, Nataša Bebić, Biljana Mančić, Katarina Prnjak, Barbara Kurtović, Gabriela Budimir i mnogi drugi.

Revija je započela videom u 3D rezoluciji, a manekenke su prošetale na povišenoj pisti dužoj od 20 metara.

Prvi na reviji predstavo se modni brand ELFS s kolekcijom luksuznih svečanih haljina idealnih za svadbe, maturalne zabave i sve ostale prigode kada se pripadnice nježnijeg spola žele osjećati ženstveno i glamurozno.

Drugi izlaz pripao je My Lovely bag i Optici M. My Lovely bag predstavila je kolekciju torbica u baznim neutralnim bojama, jarkim i upečatljivim kombinacijama te nježnim pastelnim nijansama. Optika M predstavila je kolekciju sunčanih naočala renomiranih brendova.

Treći modni brand koji se predstavio publici bio je Anovi s kolekcijom vjenčanica. Kolekcija je odisala elegancijom i idealan je izbor za odvažne mladenke koje žele naglasiti svoju ženstvenost.

Četvrti brand bio je Ledenko s kolekcijom cipela za mladenke, mame i ostale samosvjesne, drage žene. Kolekcija je imala naglasak na biseru kao ukrasu, čipki i tilu.

Infinity runway powered by Chix zatvorio je modni brand Arileo s kolekcijom koja odiše čarolijom prošlosti. Kolekcija je namijenjena mladenkama koje vole opuštenost ali dizajnerska rješenja koja imaju neki light motiv.

Svi modeli koji su sudjelovali u reviji su pod vodstvom Tihane Harapin Zalepugin „Talia models“.