Pretraži

Ivana Tomić donosi nekonvencionalnu eleganciju: Nova ljetna kolekcija JOURNEY izlazi iz okvira

Nova kolekcija JOURNEY, koju je predstavila istaknuta pulska dizajnerica Ivana Tomić, donosi svježu i elegantnu estetiku za ljetnu sezonu.

Inspirirana svojim brojnim putovanjima i fascinirana harmonijom arhitekture i prirode, dizajnerica je stvorila kolekciju koja istražuje forme, materijale i udobnost na jedinstven način.

JOURNEY kolekcija odiše opuštenom ljetnom atmosferom, prizivajući bezbrižnost kasnih jutarnjih kava i zavodljivost opuštenih večernjih izlazaka. Dizajneričin prepoznatljiv minimalizam, pročišćene forme i funkcionalnost vidljivi su kroz zero waste pristup, oversized modele i asimetrične krojeve.

Kimono haljina, koja je apsolutni must-have komad kolekcije, dolazi u dvije dužine i nudi mogućnost izrade od različitih materijala. Dizajnerica potiče klijente da sudjeluju u procesu kreiranja vlastitog odjevnog komada, što dodatno naglašava interaktivnost i personalizaciju kolekcije.

Koristeći kvalitetne prirodne materijale poput svile, pamuka, lana i viskoze, Ivana Tomić kombinira boje zalaska sunca poput narančaste, prljavo roze i terracote sa klasičnim crnom, bijelom i bež nijansama.

Dio kolekcije je ekskluzivan i limitiran, dok se ostali komadi izrađuju isključivo po narudžbi kako bi se naglasila održivost i smanjio negativan utjecaj na okoliš, na čemu dizajnerica kontinuirano radi već dugi niz godina.

JOURNEY kolekcija dostupna je u odabranim boutiques i online putem web stranice www.ivanatomic.com.