Pretraži

Souvenir: Kolekcija koja donosi osjećaj slobode i elegancije

  Souvenir je brend koji je stvorena za suvremene žene koje kroče ulicama, sjede za stolom u baru ili rade za radnim stolom. Ova kolekcija je poput novog putovanja koje Souvenir poduzima u potrazi za najdragocjenijim elementima zemlje, koje pronalazi u bojama, materijalima te širokim i nježnim oblicima.

  U ovoj kolekciji možemo pronaći vjetar koji oblikuje stijene, sjaj pijeska pod suncem te nježnu bjelinu oblaka ljetnog dana.

  Etnički uzorci se kombiniraju s elegantnim zlatnim detaljima. Bijela i bež boja se stapaju u nediferencirajuću cjelinu, poput tonova koji čine stijene ili drveće, teško ih je razlučiti.

  Priroda je neosporni uzorak slobode za Souvenir ženu. To se odražava i u odabiru oblika koji su bitni za putovanje misli prema udaljenim krajevima, ali bez jasnog određivanja: u širokim hlačama i pravim jaknama može se naslutiti nagovještaj orijenta, Afrike ili čak vlastite prošlosti. To je mjesto izvan vremena koje može biti i ovdje i sada.

  Odjeća iz ove kolekcije nježno pada na tijelo, bez pretjerivanja. To, u kombinaciji s raznovrsnim modelima, omogućuje isticanje različitih silueta. U središtu našeg rada je žena koja želi izraziti sebe, bez nametanja umjetnih obrazaca. Na taj način vraća se ljepoti i sofisticiranoj senzualnosti koja joj je svojstvena.

  Kao i uvijek kod Souvenir, ključan dio našeg rada je pažljiv odabir tkanina koje moraju biti potpuno prirodne i najviše kvalitete. Pamuk, svila, bambus se pridružuju novim kombinacijama prirodnih tkanina. S ovim sirovinama, krojačica ima mogućnost eksperimentiranja s raznim estetskim i taktilnim efektima kako bi stvorila svježu, udobnu i vrlo elegantnu odjeću. Ljubav prema ljepoti i želja za stvaranjem održive mode tako ostaju čvrsto povezani.

  Središte zemlje, njena prapovijesna snaga, izranja na prepoznatljiv način kako bi postala manifestacija božanstvene žene koja zna živjeti izvan samog vremena.

  Souvenir kolekcija je inspirirana prirodom i elegancijom te predstavlja brend koji se ističe svojim jedinstvenim dizajnom. Ova kolekcija omogućuje ženama da se povežu s prirodom, osjećajući se slobodno i ističući svoju ljepotu. Souvenir nas vodi na putovanje koje transcendiraju granice i vrijeme, pružajući nam priliku da postanemo božanske žene koje žive u skladu s prirodom i istovremeno izražavaju eleganciju i stil.