Pretraži

Sunset in a glass: Magična večer inspirirana Italijom očarala Zagreb

Dok se bliži period toplih sunčevih zraka i ljetnog šušura, prije nego se zaputimo prema omiljenim ljetnim destinacijama, metropola nam nudi fantastične zabave kao savršenu uvertiru za dugo očekivane ljetne odmore.

Jedna takva spektakularna zabava, nazvana “Sunset in a glass”, održana je sinoć u zagrebačkom klubu La Grma, uz neizostavno nadahnuće čarobnom Italijom. Ova večer je poslužila kao prekrasna prilika da se doživi jedan mali komadić ove mediteranske zemlje u samom srcu Zagreba.

Glavnu ulogu je imala narančasta boja, koja je bila inspiracija kako za naziv samog događaja, tako i za osvježavajuće piće koje je podsjećalo na zalazak sunca. Uz piće, posluživali su se i ukusni cicchetti, tipični sjevernoitalski zalogaji, koji su se sastojali od hrskavih brusketa s mozzarellom, rajčicom, pršutom, gorgonzolom, kruškom te ostalim neodoljivim sastojcima.

Ambijent La Grme pružio je oazu mira i predah od užurbanosti gradske vreve, dok su uzvanici uživali u piću koje je donosilo miris ljetnih zalazaka sunca. Na ekranima postavljenim u klubu mogli su promatrati snimke zalaska sunca s Morskih orgulja u Zadru, koje su za ovu prigodu posebno obojane u vibrantnu narančastu boju.

Uzvanike je zabavljao talentirani Damir Kedžo svojim izvedbama, dok su zvukovi saksofona i odabrana playlista savršeno dočaravali atmosferu talijanskih ulica ljetnih večeri. Niti mnoga poznata lica nisu propustila priliku da dožive ovu fenomenalnu večer. Među njima su bili Severina, Marko Tolja, Iva Radić, Ante Vrban, Aleksandra Dojčinović, Ivan Pažanin, Dorin Zelenika, Lana Gojak Bajt, Marija Jerneić, Damir Kedžo, Ana Radišić, Boris Banović i mnogi drugi.

Dok su sunčani dani sve bliže, večeri poput “Sunset in a glass” nam pružaju nevjerojatnu zabavu i osjećaj da već zakoračujemo u ljetnu atmosferu. Ova večer je podsjetila sve prisutne koliko su posebni trenuci provedeni u dobrom društvu, uz prekrasne vizuale i osvježavajuća pića. Svi su s nestrpljenjem očekivali dolazak ljeta i svoje omiljene destinacije, a uz ovakve fantastične događaje, sigurno će mu se još više radovati.

Foto: Bojan Zibar i Vlado Cvi