Pretraži

Ivica Skoko transformira vaš dom sa stilom s novom Home&Decor kolekcijom posteljine

Pod svjetlima mode već više od 25 godina, modni dizajner Ivica Skoko odlučio je preći izvan svijeta glamura i elegancije kako bi premašio granice mode.

U suradnji s renomiranom tvrtkom Wimax, Skoko je lansirao svoju prvu home&decor kolekciju posteljnog programa, donoseći dozu luksuza i stila u naše spavaće sobe.

Kolekcija posteljine odiše Skokovim prepoznatljivim potpisom, spojem glamura, elegancije i romantike. Posteljina s dva lica izrađena je od visokokvalitetnih materijala, noseći pečat slavnog dizajnera. U razgovoru s Ivicom Skokom o ovoj suradnji, otkrivamo da je ideja proizašla iz zajedničke želje za unosom visoke kvalitete u svakodnevni život.

„Zašto bi lijepo i luksuzno bilo rezervirano samo za posebne prilike? Vjerujem da svi volimo uživati u lijepom svakodnevno, čak i u malim stvarima kao što je izbor posteljine“, ističe Skoko.

Kolekcija obuhvaća četiri različita dizajna posteljine, svaki s jedinstvenom estetikom koja nosi karakterističan pečat Ivice Skoke. Posteljina i plahte dostupne su u različitim dimenzijama, prilagođavajući se svakoj spavaćoj sobi. Izrađene od 100% pamuka, posteljine su lako održive, perive na višim temperaturama te pogodne za korištenje tijekom cijele godine.

Pamuk unosi prirodnost, prozračnost, mekoću i ugodnost na dodir, ključne karakteristike svake visokokvalitetne posteljine. Boje i uzorci kolekcije kombiniraju trendi i bezvremenski dojam, lako se uklapajući u postojeći stil uređenja svake spavaće sobe zahvaljujući neutralnim i nježnim pastelnim tonovima.

Promocija posteljina s potpisom Ivice Skoke započela je 8. studenog 2023. godine u većim prodajnim prostorima hrvatskog trgovačkog lanca Plodine. Sada, uz Ivicu Skoku, vaš san postaje ne samo odmor za dušu, već i izraz stila i luksuza u vlastitom domu.