Pretraži

Luksuzni odmor na Sardiniji – Doživite Missonijev šik na Costa Smeraldi

Kad većina ljudi čuje ime Missoni odmah se na umu pojavi trapez živopisnog pletiva, simbol poznate modne kuće. No, ovog ljeta, još jedna talijanska ikona udružuje se s čarima Sardinije, otoka poznatog po svojim prepoznatljivim nijansama i energičnom okolišu.

Talijanski otok Sardinija, s bogatim kromatografskim pejzažom, postaje novo odredište luksuznog života s Missonijevim potpisom, osobito duž obale Costa Smeralde.

Missoni na Sardiniji

Missoni impresionira sardinijskom scenom morskih paleta i živahnih motiva koji se ogledaju na namještaju i tkaninama. Otok Sardinija, s njegovim ljutim limetama i primamljivim plavozelenim nijansama, postaje nadahnuće za Missonijev dizajn ručnika i dekora. Suncobrani oponašaju hladne otočne tonove, stvarajući bezvremenski šik vrt na samoj obali mora.

Savršeni spoj

Missoni se udružuje s prepoznatljivom plažom Nikki u Porto Cervu, čime redefinira mediteranski način odmora. U Cali Petra Ruja, još jednom skrivenom dragulju, Missoni nalazi svoje idealno odredište za odmor. Ovo ekskluzivno odredište dostupno je samo privatnom jahtom, privlačeći putnike koji žele iskusiti luksuz s malim slovima. Bez gužvi turista i gradske vreve, ovdje možete uživati u vrhunskim restoranima, zabavi i modi.

Ukus Mediterana: Kulinarski užitak također je neizostavan dio odmora na Sardiniji. Missonijevi gosti imaju priliku okusiti tradicionalne okuse Mediterana u obliku Burrata raviola. Ovaj jedinstveni spoj svježeg ligurskog bosiljka, sira Stracciatelle i ekstra djevičanskog maslinovog ulja prenosi bogato talijansko nasljeđe na nepce. A za one koji žele lagani obrok, tu je i “Sexy salata”, koja zadovoljava i najistančanija nepca.

Costa Smeralda – Više od obične plaže

Costa Smeralda na Sardiniji pruža nevjerojatno zadivljujuće iskustvo koje će ostati urezano u pamćenju. Izvanredna ljepota ovog mjesta privlači putnike željne ekskluzivnosti i luksuza. Nikki Beach Costa Smeralda nije samo plaža, već pravo luksuzno odredište koje pruža savršen spoj elegancije, opuštanja i uživanja.

Ako tražite sunčanu destinaciju koja kombinira luksuz s jedinstvenim talijanskim šarmom, Costa Smeralda na Sardiniji je savršeno mjesto za vas. Missoni se pobrinuo da svaki trenutak proveden na ovom otoku bude nezaboravan. Ovdje ćete iskusiti vrhunsku modu, vrhunski kulinarski užitak i opuštanje na predivnim plažama, sve u okruženju koje oduzima dah. Odmor na Costa Smeraldi nije samo obično putovanje, već pravi doživljaj koji će vas osvojiti svojom beskrajnom ljepotom.