Pretraži

BOSS imenuje Fernanda Alonsa za novog ambasadora brenda

Njemački modni brend Boss nastavlja svoj prodor u Formuli 1 nakon što je potpisao ugovor s vozačem Aston Martina u Formuli 1 Fernandom Alonsom kao novim ambasadorom brenda.

Ovaj potez dolazi nakon što je Boss potpisao dugoročno partnerstvo s timom Aston Martina kako bi postao njegov službeni modni partner u lipnju 2022. , razvijajući izgled, svečanu odjeću i timsku i putnu odjeću visokih performansi za svoj popis vozača.

Za svoju ulogu ambasadora marke, Boss će odijevati Alonsa na službenim događajima izvan trkaće staze, uključujući sve glavne trenutke na crvenom tepihu i intervjue. Uz to, vozač Formule 1 podržat će Boss stalnim promotivnim aktivnostima, događajima brenda i kampanjama na društvenim mrežama.

Daniel Grieder, izvršni direktor Hugo Bossa, rekao je u izjavi: “Fernando Alonso je ikona na trkaćoj stazi i velika osobnost. Više sam uzbuđen što će on biti jedan od ambasadora našeg brenda u nadolazećim godinama.

“Fernando lijepo utjelovljuje ono što danas znači biti Boss: ima snažan osjećaj volje, donosi ispravne odluke i inspirira ljude diljem svijeta. On savršeno pristaje Bossu svojim duhom i stavom. Svoju strast prema utrkama gaji od djetinjstva i već više od 20 godina slavi uspjehe u motosportu.”

Komentirajući svoje imenovanje, Alonso je dodao: “Dugo sam obožavatelj Bossa i oduševljen sam što preuzimam ovu novu ulogu ambasadora unutar šireg opsega njihovog sponzorstva Aston Martin F1 TM tima. Veselim se bliskoj suradnji s markom i predstavljanju onoga što znači biti pravi Boss – i na trkaćoj stazi i izvan nje.”