Pretraži

Les Infusions de Prada: Sofisticirani mirisi koji stopljeno odražavaju vašu osobnost

Les Infusions de Prada kolekcija mirisa ističe se svojom originalnošću, sofisticiranošću i svježim pristupom u parfemskoj industriji. Svaki miris je jedinstven i pruža izražajan doživljaj koji se stopi s osobnošću nositelja.

Ova kolekcija mirisa predstavlja neprestano istraživanje i ponovno otkrivanje unutar srca Prade, pod kreativnim vodstvom Miuccie Prade i Rafa Simonsa.

Kreacija mirisa povjerena je majstorici parfemskog stvaralaštva, Daniele Andrier, koja je pažljivo odabrala ikonične sastojke kako bi stvorila jedinstvene uniseks mirise. Svakom sastojku je pružena posebna paleta izraza, a čiste i profinjene nijanse u bočicama prenose karakter svakog mirisa na izrazit način.

Jedan od ključnih elemenata u svakoj infuziji je “Esprit D’Infusion” esencija, koja kombinira mošus i citrusne note kako bi poboljšala i osnažila izvorni miris kože. Ovaj potpisni proces spaja osobnost sastojka s osobom koja ga nosi, stvarajući osjećaj druge kože koja se stopi s mnogim aspektima vašeg karaktera.

Infusion de Figue Eau de Parfum je najnoviji dodatak kolekciji, a predstavlja živopisnu smokvu u drvenastozelenom mirisu. Ova svježa i luksuzna kombinacija smokve, mošusa i citrusa omogućuje da miris postane dio vaše osobnosti, ističući karakteristike koje želite naglasiti.

Bočica Infusion de Figue Eau de Parfum također je pažljivo dizajnirana da odražava fuziju sastojka u mirisu. Ljubičasta nijansa bočice evocira prepoznatljivost smokve, dok živo ljubičasti čep simbolizira živost i živopisnost mirisa.

U cjelini, Les Infusions de Prada mirisi predstavljaju univerzalne alate samoizražavanja, koji se stapaju s nositeljem i stvaraju ekstrapolirani osobni potpis koji odražava individualnu osobnost i stil.