Pretraži

Mariah Carey je zvijezda božićne kampanje Victoria’s Secret 2023

Victoria’s Secret je objavila svoju kampanju za blagdane 2023. godine, a zvijezda je pop diva Mariah Carey. Kampanja, nazvana “The Gift of Love”, slavi ljepotu i snagu ljubavi u svim njezinim oblicima.

Carey je snimila novu pjesmu za kampanju, koja će biti objavljena 11. studenog. Pjesma, nazvana “The Gift of Love”, je vesela i optimistična, a govori o čarima ljubavi.

“Ljubav je najvažnija stvar u životu”, rekla je Carey u izjavi. “Ova kampanja je posveta ljepoti i snazi ljubavi u svim njezinim oblicima.”

Kampanja je snimljena u Los Angelesu i uključuje niz modela različitih veličina, oblika i etničkih pripadnosti. Carey se pojavljuje u kampanji u nekoliko različitih outfita, uključujući odjeću za spavanje, donje rublje i kupaće kostime.

“Victoria’s Secret je uvijek bila ikona ljubavi i seksualnosti”, rekla je Carey. “Oduševljena sam što sam dio ove kampanje koja slavi ljepotu i snagu ljubavi u svim njezinim oblicima.”

Kolekcija će biti dostupna 2. studenog na victoriassecret.com.

Mariah Carey je američka pjevačica, tekstopisac, glumica i producentica. Poznata je po svom snažnom glasu i širokom rasponu. Carey je prodala više od 200 milijuna ploča diljem svijeta, što je čini jednom od najprodavanijih glazbenica svih vremena. Osvojila je pet Grammyja, 19 American Music Awards, 24 Billboard Music Awards i 30 World Music Awards.