Pretraži

Max Mara: Čarobni putovanja kroz prostor i vrijeme s Resort kolekcijom 2025.

Na rubu Jadrana, gdje se susreću Istok i Zapad, leži grad laguna koji je stoljećima bio centar trgovine, kulture i avanture. Venecija, grad neprocjenjive ljepote i bogate povijesti, postaje pozadina za čarobnu kolekciju Max Mara Resort 2025. Inspirirana putovanjima legendarnog Marka Pola, kolekcija slavi otvorenost duha, ženstvenost i snagu, prenoseći nas u daleke zemlje i davna vremena.

Topli tonovi bež, crna, bijela su poput platna na kojem se odigrava ova priča. Nijanse svile, podsjetnik na Polova putovanja u Cathay i Carigrad, uljepšavaju kolekciju, dok raskošni krojevi i bogati ornamenti evociraju egzotične kulture. Od raskošnih haljina za svečane prigode do praktičnih odjevnih predmeta za svakodnevne avanture, Max Mara nudi savršen spoj udobnosti i sofisticiranosti.

Veličanstveni kaputi, od “robes de chambre” do parki i trench kaputa, dominiraju kolekcijom. Široki ogrtači nude dramatičan dodir, dok živahne tunike i oštro krojeni odjela naglašavaju ženstvenost. Odijelu su savršeni izbor za putovanja, nudeći eleganciju i praktičnost u jednom.

Detalji su ono što ovu kolekciju čini zaista jedinstvenom. Prevelike resice, debele trake za vezanje, ekstravagantne manšete za maramice i suknje s baršunastom košarom dodaju dozu bogatstva i teatralnosti. Kruna kolekcije je serija pokrivala za glavu inspiriranih turban, rezultat suradnje s legendarnim modnim klobučarom Stephenom Jonesom.

Max Mara Resort 2025. kolekcija je više od odjeće. To je poziv na putovanje, na istraživanje i otkrivanje. To je slavlje ženstvenosti u svim njenim oblicima, od snage i nezavisnosti do nježnosti i gracioznosti. Kao i sam grad Venecija, ova kolekcija je spoj različitih kultura i stilova, što rezultira jedinstvenim i nezaboravnim iskustvom.

Predstavljena u Palazzo Ducale, srcu Venecije, ova kolekcija je savršen spoj tradicije i inovacija. Max Mara još jednom dokazuje da je lider u svijetu mode, nudeći kolekciju koja je istovremeno sofisticirana i praktična, elegantna i avanturistička.

Ova kolekcija je savršena za modernu ženu koja želi izgledati i osjećati se sjajno u svakoj prilici. Bez obzira putujete li svijetom ili istražujete ulice svog grada, Max Mara Resort 2025. kolekcija će vam pomoći da se osjećate samouvjereno i stilski.