Pretraži

Medvjedići dobrog srca na zagrebačkim ulicama

Čak i najveći putoholičari među nama vole ponijeti neku sitnicu koja će ih podsjećati na dom prilikom putovanja. Kada smo bili mali, to je definitivno bila najdraža plišana igračka. Plišani medvjedić je kralj, odnosno simbol svih plišanaca.

Moderna vizura Met Boutique Hotela u Praškoj 4, u samom srcu Zagreba, činila se savršenom kulisom za kontrastne tople žarko crvene predimenzionirane plišane medvjediće koji su tu da prikažu toplinu koju nosimo sa sobom u srcu dodatno naglašenu tijekom blagdana.

Plišani medvjedići kao simbol topline

Blagdani su vrijeme kad nam je toplina najpotrebnija. Medvjedići su tu da nas podsjete da je dom uvijek s nama, gdje god otišli.

“Plišani medvjedići su simbol djetinjstva i topline. Oni nas podsjećaju na najsretnije dane našeg života, kada smo bili bezbrižni i kada smo se osjećali voljeno”, objašnjava art direktorica i autorica koncepta, umjetnica i poduzetnica Rebeka Ljiljak. “Tijekom blagdana, kada je vrijeme nostalgije i druženja s najmilijima, medvjedići su savršeni način da stvorimo toplu i ugodnu atmosferu.”

Plišani medvjedići kao atrakcija

Met Boutique Hotel sam je po sebi već atrakcija ove godine. Ovaj hotel nije samo destinacija za putnike iz cijelog svijeta, već simbol poslovne ambicije, te međunarodne suradnje.

“Smatramo da je važno da Zagreb bude grad koji nudi nešto za svakoga, uključujući i djecu”, kaže direktorica hotela, Ana Brkić. “Medvjedići su savršen način da privučemo obitelji s djecom i da im pružimo nezaboravan doživljaj.”

Advent u Met Boutique Hotelu

U sklopu hotela će se održati Advent koji je otvoren za sve prolaznike koji žele ponovno osjetiti toplinu Božića.

“Advent u Met Boutique Hotelu je jedinstveno iskustvo koje će vas vratiti u djetinjstvo”, kaže Brkić. “Osim medvjedica, posjetitelji će moći uživati u bogatoj gastro ponudi, božićnoj glazbi i drugim aktivnostima.”