Pretraži

Duchess predstavlja SS24 kolekciju s novom modnom zvijezdom

Hrvatski modni brend Duchess, poznat po elegantnim i sofisticiranim dizajnima, predstavio je novu proljetno-ljetnu kolekciju SS24 u suradnji s popularnom modelom i influencericom Dubravkom Švegar, @Doo_dah_.

Duchess je već 2017. godine osvojio hrvatsku i međunarodnu javnost kada je Kolinda Grabar Kitarović, tadašnja hrvatska predsjednica, na službenoj fotografiji Bijele kuće nosila elegantnu tamnoplavu haljinu Duchess brenda. Od tada je Duchess surađivao s brojnim poznatim hrvatskim osobama, uključujući Ninu Badrić, Anu Rucner, Tončicu Čeljusku i Bornu Kotromanića.

Nova SS24 kolekcija inspirirana je ljepotama Dalmacije i nosi naziv “Sunce Dalmacije”. Kolekcija nudi širok izbor haljina, suknji, hlača i bluzi u raznim bojama i materijalima, savršenih za ljetne dane i večeri.

“Od početka djelovanja našeg modnog brenda prošlo je šest godina i od tada smo održali čak 13 samostalnih modnih revija na što smo izuzetno ponosni!”, kažu iz Duchessa. “Novu SS24 kolekciju odlučili smo najaviti sa novom zvijezdom na modnom nebu, Dubravkom Švegar, koja savršeno odražava duh kolekcije.”