Pretraži

Duchess kolekcija za proljeće/ljeto – elegantna kombinacija boja i materijala

Duchess kolekcija za proljeće/ljeto nastala je kao nastavak na mini proljetnu kolekciju koju je poznati brend predstavio mjesec dana ranije.

Ova nova kolekcija donosi širok izbor haljina na preklop, ali također uključuje i duge haljine, suknje i košulje.

Kroz čitavu kolekciju provlače se boje poput plave, žute, narančaste i roze, u kombinaciji s nijansama bež boje. Međutim, istinski fokus kolekcije leži na odabranim materijalima.

Materijali odigravaju ključnu ulogu u stvaranju ove kolekcije i bili su izvor inspiracije dizajnerima tijekom stvaranja ove modne priče. “Izuzetno nam je važno da se naše klijentice osjećaju dobro u našim odjevnim komadima, stoga posvećujemo jednaku pažnju kroju i kvaliteti materijala”, ističu dizajneri.

Za ovo ljeto, odabrani materijali u kolekciji uključuju svilu u kombinaciji s lanom, pamukom i viskozom.

Ova kombinacija materijala pruža osjećaj lakoće i udobnosti, istovremeno naglašavajući eleganciju i sofisticiranost odjevnih komada. Svila dodaje glamur, dok lan, pamuk i viskoza pružaju prozračnost i osiguravaju udobnost tijekom toplih ljetnih dana.

Kolekcija je predstavljena u prekrasnoj Preporodnoj dvorani, smještenoj unutar palače Grofa Draškovića, danas poznatoj kao Narodni Dom. Ova povijesna lokacija dodatno je istaknula eleganciju i raskoš kolekcije.

“Ovu kolekciju posebno smo željeli naglasiti i na neki način približiti svim stalnim i budućim klijenticama, stoga smo za glavna lica kampanje odabrali model Martina Tomić, modnu blogericu Dubravku Švegar i personal shoppericu Niku Bijelić. One su ozbiljno pristupile svojim zadacima i besprijekorno su ih odradile kroz kampanju i pojavljivanje na pisti”, ističu dizajneri.

“Velika hvala našoj talentiranoj glumici Tari Thaller koja je prihvatila naš poziv da uveliča reviju svojim nastupom prije samog defilea. Izuzetno smo zadovoljni i ponosni na našu novu kolekciju te se nadamo da će takav dojam ostaviti i na druge”, zaključuju dizajneri.