Pretraži

Guess privukao brojne ljubitelje mode na pikniku u samom središtu Zagreba!

Guess je brend koji oduvijek bio simbol stila, elegancije i senzualnosti, organizirao je jedinstveno događanje na zagrebačkom Hipodromu koje je oduševilo posjetitelje. Piknik uz podizanje balonom i jahanje konja bili su samo neki od doživljaja koji su čekali odabrano društvo.

Već na samom dolasku, gosti su bili dočekani u prekrasnoj zelenoj oazi gdje su mogli uživati u delikatesama i posebnom Guess koktelu nazvanom “A most unusual Guess What”. Ova uvertira predstavljala je samo početak onoga što je slijedilo.

Uzvanici, među kojima su se našli poznati imena poput Tine Walme, Ivane Mišković, Drage Pezića, Anthonyja Vilance – poznatog kao Crni Ante, Petre Kraljev, Antee-Tia Lie, Tare Thaller i Paule Jeričević, prošetali su Hipodromom poput Guessovih modela iz kampanje. Njihove lepršave kreacije najavile su razigrano modno ljeto koje je pred nama.

Foto: R. Gašpert

Uzvanici su imali priliku uživati u idiličnoj kulisi uz jahačice i konje, koji su bili dostupni za fotografiranje i jahanje uz stručni nadzor. Posebno oduševljenje izazvala je Matija Vuica, poznata hrvatska dizajnerica, koja se čak odlučila zaplesati u jednom trenutku. Opuštenu atmosferu upotpunio je voditeljica Renata Sopek svojim glazbenim ritmovima i najavom podizanja balona na vrući zrak, što je oduševilo sve prisutne goste.

Foto: R. Gašpert

Romantični zalazak sunca bio je vrhunac večeri, obogaćen spektakularnim letom balona nazvanim “A most unusual”. Zsa Zsa, Antonija Stupar Jurkin, Ivan Milić i Neven Ciganović nisu mogli odoljeti ovom nevjerojatnom iskustvu te su se složili da je to bila jedinstvena prilika koju će zauvijek pamtiti. Tina Čima, marketing menadžerica za hrvatsko tržište, izjavila je: “Duh Guess brenda u potpunosti je dočaran ovim druženjem, kao i raskošnim outfitima influencera. Guess simbolizira opuštenost, senzualnost, posebnost i ženstvenu razigranost, dok casual muškarac uvijek ostaje u trendu.”

Mnoštvo uzvanika, koji su bili odlično raspoloženi, satima se opuštalo u ugodnoj atmosferi, fotografiralo i snimalo uspomene koje će zauvijek čuvati. Ovo Guess spektakl na zagrebačkom Hipodromu definitivno je ostavio dubok dojam na sve prisutne, spajajući modu, zabavu i nezaboravno iskustvo na jednom mjestu.

Guess je još jednom potvrdio svoju reputaciju kao vodeći modni brend koji se ne boji eksperimentirati i stvarati nezaboravne trenutke za zaljubljenike u modu. Piknik, jahanje konja i modni izlazak na zagrebačkom Hipodromu predstavljaju samo dio onoga što Guess donosi uzbudljivog i inspirativnog u svijetu mode.