Pretraži

Najljepši komadi za kraj ljeta nalaze se u novoj A’Marie kolekciji

A’MARIE, renomirani modni brend s dvadesetogodišnjom tradicijom, s ponosom predstavlja svoju najnoviju pred-jesensku kolekciju pod nazivom “Until Next Time, Summer…”. Inspirirana uzbuđenjem povratka u grad i slatkom žudnjom za ljetom, ova kolekcija nosi sa sobom duh beskrajnog ljeta i toplih uspomena.

Dizajnerica Anamarija Brkić, koja stoji iza brenda A’MARIE, opisuje kolekciju kao izvanredno maštovitu i ekstravagantno jasnu. Centralna ideja kolekcije leži u postizanju jednostavnosti koja istovremeno odiše zanimljivošću. Brkić ističe da je najveći izazov upravo pronaći odjeću koja je lako nosiva, ali istovremeno intrigantna. Ova kolekcija postiže tu harmoniju promišljenim izvedbama i suptilnim detaljima, čineći svaki komad posebnim.

Kolekcija “Until Next Time, Summer…” donosi bezvremensku eleganciju koja prelazi okvire godišnjih doba i prolazi kroz modne trendove. Brend A’MARIE već dvije decenije uspijeva udovoljiti različitim estetskim preferencama kroz atraktivan dizajn, visokokvalitetne tkanine i pažljivu izradu. Ova kolekcija nastavlja tu tradiciju pružajući ženski senzibilitet i udobnost, stvarajući odjevne komade koji se ističu svojom funkcionalnošću i privlačnošću.

Kolekcija se temelji na konceptu “povratka u grad”, s primesama nostalgije za ljetom. Ona savršeno kombinira radost povratka s čežnjom za opuštenim ljetnim trenucima. Kroz nježno skrojene komplete u toplim bojama, drapirane komade i bogate teksture, kolekcija stvara dojam inherentne privlačnosti i seksipilnosti, čineći nositeljice samopouzdanima i sretnima.

Svaki komad ove kolekcije ručno je izrađen s posebnom pažnjom posvećenom teksturama, bojama i dizajnu. Organske tkanine doprinose opuštenom osjećaju kolekcije, dok zanatski dodiri dodaju posebnu notu svakom komadu. Drapiranje, tehnika koja je prisutna u kolekciji, stvara čiste, senzualne siluete koje istovremeno zrače vitalnošću i sofisticiranim šarmom.

Siluete komada kreću se od bliskih tijelu do širokih i mekanih, ističući slobodu u igri proporcija i naglašavajući prozračan i ženstven osjećaj. Paleta boja, koja se proteže od klasičnih osnovnih do zemljanih tonova, omogućava jednobojne i slojevite kombinacije koje osvježavaju početak nove sezone.

Kolekcija uključuje raznolike komade, poput drapiranih haljina, tunika, bluza te modnih dodataka kao što su naušnice i remeni. Posebno se ističe spajanje prirodnih elemenata, poput zemljanih tonova i organskih tkanina, s modernim dizajnom i tehnikama poput drapiranja i kosog kroja.

Fotografije kolekcije snimljene su na predivnom otoku Korčuli, dodajući posebnu dimenziju priči. Model Mia Rkman, mlada Korčulanka, nosi kolekciju s autentičnošću i prirodnom ljepotom, savršeno se stapajući s duhom otoka. Ova kolekcija ne samo da odaje počast ljetu, već i poziva nositeljice da iskuse spoj elegancije, udobnosti i svestranosti.

Kolekcija “Until Next Time, Summer…” dostupna je na A’MARIE stranici i u njihovom dućanu u Zagrebu. S ovom kolekcijom, A’MARIE nastavlja svoje naslijeđe stvaranja odjevnih komada koji istovremeno osnažuju i inspiriraju nositeljice, pripremajući ih za nove modne avanture i nezaboravne trenutke.