Pretraži

Pobjegnite na plažu s novom kolekcijom Burberry kupaćih kostima

Zaboravite na ikonske kišne jakne na trenutak. Burberry je u potpunosti zagrlio duže i toplije dane i objavio kampanju za kupaće kostime. Čuli ste dobro – Daniel Lee namjerava uspostaviti brand u svijetu plivanja i naseliti obale ovog ljeta.

Od kupaćih kostima do kratkih hlača, ogrtača i plažnih torbi, britanski luksuzni brand preuzima nove oblike za do sada neviđenu konfiguraciju.

A Burberry Summer

Emblematski Burberry Check, prvi put korišten na jaknama početkom 1920-ih, zauzima središnje mjesto u kolekciji. Kućni kôd odjekuje na bikinijima, ručnicima, torbama i čak na remenima dvodijelnih kupaćih kostima. Čini se da su britanski stil i zanatska vještina krenuli na kreativni bijeg – pravi bijeg prema neistraženim teritorijima.

Ipak, povijest kuće, s njezinim simboličkim naslijeđem, ostaje kao svjetlo na kraju tunela koje upućuje na put koji treba slijediti i pruža utjehu u zalasku sunca. Fotograf i filmaš Tyrone Lebon uhvatio je lansiranje kampanje na filmu kako bi zabilježio ovu prigodu i proslavio Leejev novi izazov. Video dolazi uz originalnu glazbu Vegyna i govorni doprinos Covca.

A Burberry Summer

Ova kampanja je svojevrsna pjesma o bijegu, pozivajući nas da se prepustimo maštarenju o vodi, suncu i pijesku, a istovremeno slavi kreativni duh Burberryja i njihovu želju za izazovom tradicionalnih granica. Uvjerljivi dizajn kupaćih kostima i dodatne opreme naglašava Burberryjevu sposobnost da se prilagodi novim trendovima i modnim preferencijama, čime dodatno jača svoj položaj kao jedan od vodećih brendova luksuzne mode.