Pretraži

RAW BAG x Sabant limitirana kolekcija torbi od piva

Zagrebački brend Raw Bag, predvođen talentiranom dizajnericom Mirjam Krajina, već je dobro poznat među ljubiteljima mode u Hrvatskoj i šire. Mirjamina estetika grešaka i zgužvanosti, zajedno s ljubavlju prema prirodnoj obradi kože bez kemikalija i premaza, čine Raw Bag torbe jedinstvenima i prepoznatljivima.

Ove unikatne torbe, ručno rađene do posljednjeg detalja, već su našle svoje mjesto u concept boutiques diljem Europe, uključujući Pariz, Amsterdam, Veronu, Firencu, Milano i Berlin.

Prirodna koža od ostataka iz pivske industrije

Za svoju najnoviju limitiranu kolekciju, Raw Bag je udružio snage s inovativnim zagrebačkim brendom Sabant.

Sabant, kojeg su osnovali Tamara Vučetić i Andrej Marić, specijalizira se za proizvodnju kože biljnog podrijetla od ostataka iz alkoholne industrije. Njihov najnoviji materijal, Beer skinTM, izrađen je od ostataka ječma koji se koristi pri proizvodnji piva u Hrvatskoj, a zatim dovršen i oblikovan u majstorskoj talijanskoj kožarskoj tvornici.

Limitirana i inovativna kolekcija: Torbe od pive

Limitirana kolekcija torbi Raw Bag x Beer skinTM predstavlja savršeni spoj eklektične estetike Raw Baga i inovativnog materijala Sabanta. Beer skinTM, visokokvalitetna koža biljnog podrijetla, svojim izgledom i teksturom neodoljivo podsjeća na pravu kožu, a u isto vrijeme nudi održivu alternativu.

Mirjamina strast prema inovativnim materijalima i eksperimentiranju savršeno se uklapa s vizijom Sabanta. Ova suradnja predstavlja izazivanje statusa quo i probijanje granica očekivanog, što rezultira stvaranjem potpuno drugačijih i posebnih proizvoda u današnjem svijetu prezasićenosti i hiperprodukcije.

”Kupci žele proizvode koji su inovativni, gdje je uložen trud u nastajanje, čija je proizvodnja održiva, a sama izvedba ekscentrična i drukčija,” kaže Mirjam, naglašavajući kako je ova kolekcija tek početak dugoročne suradnje između Raw BagTM i Sabanta.

Za ljubitelje inovativnog dizajna

Ova iznimno limitirana kolekcija torbi Raw Bag x Beer skinTM namijenjena je svima koji cijene inovativan dizajn i visokokvalitetnu kožu biljnog podrijetla. Idealna je za one koji žele istaknuti svoj stil i na partyju ponosno reći: “Ova torba je napravljena od piva!” Cijena ovih ekskluzivnih torbi dostupna je na upit.

Zaključak je jasan: ako tražite nešto zaista jedinstveno i održivo, Raw Bag x Beer skinTM kolekcija je pravi izbor za vas.

Više o suradnji, limitiranoj kolekciji, kao i o brendovima možete saznati na @sabant.skins@raw__bag i službenoj Sabant stranici.

Photos: Lara Buljubašić i @got.linopoliss / Iva Gotlin

Videos: @got.linopoliss / Iva Gotlin