Pretraži

Rinascimento x Giorgia Palmas predstavljaju novu kolekciju za proljeće 2024.

Kreativna sinergija između Rinascimento-a i Giorgia Palmas nastavlja sijati svjetlom uz kolekciju Proljeće/Ljeto 2024, nakon uspjeha prethodne sezone.

Giorgia Palmas personificira bit mediteranske ljepote: autentična, bez pretjerivanja, osvaja srca svojih sljedbenika s nježnošću i ljubaznošću. Zbog toga je Rinascimento snažno želio ponovno je imati kao lice svoje kolekcije.

Podržana od strane tima Rinascimento-a, Giorgia je odabrala komade koji najbolje odražavaju njezin stil unutar kolekcije Proljeće/Ljeto 2024.

Rezultat? Eklektičan i ženstven prijedlog, suvremen i sofisticiran, koji spaja svijet Rinascimento-a s ukusom pjevačice i modela.

Među ključnim komadima, namijenjenim postati favoriti vaše ljetne garderobe, nalaze se svježi materijali poput pamuka, viskoze i lagane pletenine, savršeni za svaki dan, ali i elegantni i dragocjeni materijali namijenjeni svečanim prigodama.

Paleta boja je suptilna i nježna: od blijedo ružičaste, preko smeđe, boje keksa, do vojno zelene i plave.

Eklektični botanički uzorak, stiliziranih maksimalnih listova na bijelom platnu od pamuka, osvojit će vašu pažnju i dodati dašak botaničke eklektike vašim svakodnevnim kombinacijama.

Odabir Giorgije Palmas otkriva se svježim, vitalnim i izrazito ženstvenim.

Giorgia Palmas x Rinascimento Spring Summer 2024

Odijelo i grad

Da biste obogatili svoje svakodnevne kombinacije, odaberite odijelo sa sjajnim tkaninama koje dodaju dozu lakoće poslovnom šiku.

Giorgia je odabrala ovo odijelo zbog sofisticiranog, ženstvenog i suvremenog izgleda

.

Elegancija u pastelnim tonovima

Ružičasta haljina idealan je izbor za posebne prilike. Njezina silueta i detalji couture na ramenima čine je senzualnom i karakterističnom.

Kremasta sofisticiranost: elegancija s lakoćom

Elegantna haljina bez rukava uparena s laganim kaputićem definira samu eleganciju. Giorgia je odabrala ovu kombinaciju, uparivši je s sandalama s blistavim ukrasima za neodoljiv izgled.

Promjenjivi komplet

S ekskluzivnim materijalom i nježnim dodirima, ovaj promjenjivi komplet savršen je za ljetne večeri. Odaberite jednobojnu majicu i naušnice da biste upotpunili izgled i zablistali pod svjetlima ljeta.

Elegantan kombinezon

Za posebne ljetne prigode poput vjenčanja, Giorgia je odabrala sofisticiranu plavi kombinezon. Hlače u stilu palazzo produljuju figuru, dok kroj podupire dekolte.

Kolekcija Giorgia Palmas za Rinascimento dostupna je online i u trgovinama Rinascimento.