Pretraži

Federica Nargi x Rinascimento izbor za posebne prigode

Suradnja Federice Nargi i Rinascimenta se nastavlja predstavljanjem specijalne selekcije posvećene najelegantnijim prigodama. U suradnji s kreativnim timom brenda, Federica je uredila kapsulu kolekciju koja uključuje najreprezentativnije komade kolekcije proljeće-ljeto 2024.

Stil i ženstvenost u prvom planu

Mini kolekcija potpisana Federicom Nargi za Rinascimento slavi ženstvenost u svim svojim nijansama, naglašavajući nesvakidašnji stil brenda. Upečatljivi odjeća, dragocjeni detalji i besprijekorna izrada stvaraju simfoniju elegancije i senzualnosti, savršenu za čuvanje uspomena na posebne prigode.

Oda posebnim prigodama

Svečane prigode su oduvijek bile u središtu kolekcija Rinascimenta. Brend čvrsto vjeruje da svaka žena zaslužuje osjećati se lijepo, ugodno i samouvjereno u tim jedinstvenim prigodama. Kapsula kolekcija Federice Nargi nudi raznovrsne prijedloge za zadovoljstvo svakog ukusa i potrebe, omogućujući svakoj ženi da izrazi svoju individualnost stilom i rafiniranošću.

Izvan svakodnevice

Posebna haljina nije samo odjevni predmet, već i prilika da se izađe iz okvira svakodnevice i otkriju nepoznati aspekti vlastite osobnosti. Federica Nargi svojim izborom elegantnih i sofisticiranih odjevnih predmeta potiče žene da dožive posebne prigode s radošću i samopouzdanjem, isticaljući svoju unutarnju ljepotu i jedinstvenost.

Kolekcija

Kapsula kolekcija Federice Nargi za Rinascimento uključuje haljine za svečane prigode, suknje do koljena, elegantne kostime i kombinezone ukrašene rafiniranim detaljima poput čipke i nabora. Nježna paleta boja, koja se proteže od pastelnih tonova do sorbet boja, ističe ženstvenost i lakoću proljetne sezone.

Savršen spoj

Suradnja Federice Nargi i Rinascimenta predstavlja savršen spoj stila, elegancije i osobnosti. Showgirl i influencerica, sa svojom prirodnom ljepotom i besprijekornim ukusom, savršeno je interpretirala bit brenda, dajući život jedinstvenoj i posebnoj kolekciji.

Very Special Occasions: Federica Nargijev izbor za Rinascimento poziv je na slavlje ženstvenosti u svim svojim nijansama, stilom i rafiniranošću.