Pretraži

Schwarzkopf Professional okupio vodeće stručnjake i ljude iz beauty industrije na spektakularnom seminaru u Savudriji

U Kempinski Hotelu Adriatic, u čarobnoj Savudriji, održan je skup brojnih stručnjaka iz beauty industrije, koji su se okupili na seminarima koje je organizirao Schwarzkopf Professional.

Beauty industrija je jedna od najbrže rastućih grana industrije, posebno kada je u pitanju njega kose. Inovacije u ovom području su neprestane, a trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu. Stoga je važno da frizeri i vlasnici salona budu uvijek informirani i prate te trendove. Cilj svakog frizera i vlasnika salona je imati zadovoljne klijente koji uživaju u zdravoj kosi.

Glavni organizator ovog događaja bio je Schwarzkopf Professional, koji je okupio više od 150 klijenata iz Makedonije, Slovenije, Srbije i Hrvatske. Nakon predivne gala večere, uslijedili su seminari koji su obilovali inovacijama, znanjem, iskustvom i zabavom.

Jedna od ključnih gošći na Beauty Care Professional Eventu bila je globalna ambasadorica za koloraciju – Lesley Jennison. Ona je započela svoju karijeru 1984. godine na čuvenoj London Hair Akademiji i putovala je širom svijeta te sudjelovala na raznim showovima i seminarima. Potom se pridružila prestižnom salonu Real Hair, gdje je imala poznate klijente poput Gwyneth Paltrow i Elle Macpherson. Njezina strast prema bojama i njezina vizija odveli su je od Vidal Sassoon obuke do svjetske slave kao genija za bojanje. Lesley je također radila na modnim revijama Johna Ricmonda, Raf Simonsa i Alexandera McQueena, a na seminaru je nesebično podijelila svoje znanje. Također je predstavila i novi Blond Me proizvod s integriranom Anti-Metal Bond Protection tehnologijom.

Na događaju je gostovao i Kristijan Petek, međunarodni edukator Schwarzkopf Professionala za tržište centralne Europe i sjeverne Azije. Kristijan je predstavio svoju STMNT Bold kolekciju s vlastitim potpisom. Njegovo znanje i iskustvo dodatno su zainteresirali okupljene.

Lesley Jennison i Kristijan Petek zajedno su predstavili svoju kolekciju Essential Looks i tri trenda koje ta kolekcija slijedi: Virtual Eden kao odraz potrage modernog društva za savršenstvom i usponom metaverzuma, Selfhood kao prikaz sadašnjosti i kulture mladih u našem vremenu, te The Misfits kao oda onima koji se izdvajaju izvan ustaljenih granica.

Na seminaru je također poznata zagrebačka hair stilistica i vlasnica salona Evelin Benković predstavila svoju hrabru kolekciju pod nazivom “We collection”, koju je stvorila uz pomoć svog tima, suradnika i izuzetnih Blond Me proizvoda.

Lidija Štokić je podijelila svoje iskustvo snimanja kampanje za My Global Fashion Awards, čiji je glavni sponzor bio Schwarzkopf Professional, a zaštitno lice kampanje bila je Ella Dvornik. Lidija je zaslužna za besprijekoran izgled kose koji Ella nosi u kampanji.

Tijekom završnog showa, koji je bio vrhunac cijelog dana seminara, prikazani su svi lookovi na predivnim modelima koji su svojom karizmom i savršenim frizurama ispunili prostoriju.

Ovaj događaj ne bi bio moguć bez vrijednih članova Adria tima koji su sudjelovali u pripremama i izradi konačnih frizura. Ti članovi tima su Marko Zirdum, Ivana Oletić, Jasna Peričić, Ivica Putar, Danijela Brdovčak Vojković, Vanja Božić i Nikolina Borovec. Profokus je bio zadužen za prekrasan make-up, a talentirana Marcela Vrček za styling modela. Koordinaciju događaja obavila je Slađana Divjak, koja je omiljena među svima.